Vučić: Pretnje Haradinaja deo usaglašene politike

Ostavite komentar


  1. Deo tzv. "medjunarodne" zajednice predstavljaju SAD i VB . To je svima poznato. Siptarska tzv. drzava je njihov produkt i sluzi za prljave poslove (droga, oruzje, trgovina ljudima, obuka terorista, …) koje korisni idioti obavljaju za svetske zlocince .

  2. Svaka cast za diplomatski odgovor,ne trebamo se plasiti njih niti da pretimo

  3. Haradinaj je zlo koje hoda zemljom,covek koji ne zna normalno da govori nego se sluzi samo pretnjama

  4. Velika Albanija ne može da se finansira ni od čega. Svi znamo da je stvaranje Velike Albanije uzaludan proces i niko to ne može da finansira. EU to ne dozvoljava.

  5. Planovi za Veliku Albaniju.od strane pojedinih albanskih i stranih placenika svakako postoje, tako da svet mora da reaguje i osudi provokatore.

  6. Srbija se ne plasi pretnji od strane Haradineja,koji ih svakodnevno upucuje.Bez obzira na sve planove koje pravi,nece im to uspeti.

  7. AV i srpska javnost su "zaboravili" prethodnu vadikalsku prošlost,ideologiju,propagandu,agitatorstvo…i sve ostalo u čemu su učestvovali,neposredno ili posredno ćutanjem i odobravanjem. I sad ovaj lik objašnjava Haradinaja?! Neka preispita sebe,pre svega!

  8. Donece iz Kine ceo kamion sendvica,samo vi ovde hvalite vaseg gazdu.

  9. Snažnija Srbija može bolje da se bori protiv velikog lobija koji gura kreiranje velike Albanije.

  10. Volkan beje, javio ti Laufer? Ili dr Nasli aga? Da nije Ra Ma bej? Ili Ta Či bej?

  11. Propaganda je takođe sredstvo kojim oni planiraju da ostvare svoj cilj.

  12. Iza njega stoji neko ko sve to smislja. Nema on toliko pameti da smisli tako nesto.

  13. AV je politicki idiot i rak rana Srbije!! Bio je u vlasti pokojnog Milosevica pa je vodio rat protiv Hradinaja koji je izgubio i sta sad hoce,da izmisli toplu vodu!?

  14. Ne ostvareni snovi Haradineja o Velikoj Abaniji se nece realizovati,bez obzira na njegove svakodnevne pretnje.

  15. Oni ga provalili , zahebavaju ga kao kad se igra zu… a on kaže „da razume njihovu nervozu“…Ko je ovde lud, a ko zbunjen.jbt!

  16. Srbija jos jednom pokazala doslednost u vodjenju mudre politike,uz maksimalno vodjenje racuna o svojim gradjanima i njihovom dostojanstvu.

  17. Премијер говори што зна и добро разуме али поручује да Србија неће тек тако предати своје територије него ће се борити свим средствима.

  18. Mi mozemo da budemo sigurni dok imamo za Predsednika Aleksandra Vucica da rata nece biti jer je on najveci borac za mir u regionu.

  19. Ne mogu da verujem kakve ovaj haradinaj salje poruke, em sto prete Srbji em sto je to opasno po ceo region

  20. Ničija nije večito gorela. Shvatiće Evropa ko su Haradinaj i njegovi zaštitnici

  21. Niko pa ni Albanci nemaju pravo ničiju državu da uništavaju a ni da prete!

  22. Glasnogovornik nečije politike, to svakako jeste. Svako ima svoju priču koju tera, a imamo i Evropu koja ćutke posmatra šta se radi

  23. Haradinaj ne zna da se ponasa, a Vucic, njemu svaka cast, izjava mu na mestu, diplomatski…

  24. Jado jadna, da te podsetim da si i ti godinama, koliko do juce, penio i arlaukao o velikoj Srbiji kao sto je Haradinaj poceo da prica o velikoj Albaniji. Zaboravljas idiote da podrzavas Dodika kada ne priznaje Bosnu za svoju Domovinu a arlauces na gradonacelnika Preseva koji ne priznaje Srbiju vec Albaniju za svoju domovinu! Ti se bre niti teras, niti vodis! To sto radis ne rade ni zivotinje, a kamoli ljudi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.