Vučić: Prikaz snažne vojske za odbranu, nadam se da nećemo morati da je upotrebimo

Ostavite komentar


    1. Imaju vođini Arapi nafte kolko ti duša ište. Zato im naš ajatolah i poklanja Vojvođanske njive.A pošto neko mora i da robuje, šta se sekirate.

    2. „seseljev mali od palube“, bi da se „(s)igra rata“ !!! Eeeeeeeee izgleda da mu treba jos koji stan. Naviko „mali“ da dobija stan(ove) dok je zemlja u ratu. Eeeeeeeee…turc…..upssss….srbineeeeeee.

  1. Vojska nam je puno bolja nego ranije,organizovanija,opremljenija i to je ono što se treba pohvaliti.

  2. Svaka cast Vucicu stalno nas bombardujes novim glupostima, kolko para ste potrosili za paradu, koliko ste para potrosili za miting , pa mogli ste kupiti nekoliko stanova , a ne obecavati , dramaticno vece plate i penzije,kao da si seik, ali vazno je da zestoko drzis vlast, mora da ti se cestita, jedino si tu svetski sampion u toj disciplini, a sad slag na tortu velika promocija otvaranja auto-puta i tunela, IZDRI NARODE SERBSKI I OVOG PREDSEDNIKA

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.