Vučić: Priština može da preduzme tri mere i ne zna se koja je gora

Ostavite komentar


  1. Svrha vlasti je valjda da teži ka boljem, a ne da teraju narod u glad.

    1. Mnogu se vi brinite o narodu na kosovu boli vask…dalje narod gladan ili ne vama zanima samo sto vide robe da prodajte

    1. Bravo, Veljko, ti si dodao „savremena“ na komentar pripremljen u centrali. Ti si kreativan BOT. A ne kao tvoja koleginica Jovana.

    1. Jovana, ugledaj se na Veljka pa makar malo „obogati“ komentar dobijen iz centrale. Ovako se iz aviona vidi da si BOT.

  2. Ne treba ovaj klijent tonija blera ,poslušnik soroša i merkelove i koalicioni partner ramuša haradinaja da brine ni za kakve mere i poteze „Prištine“. Srbija je sama,još pre 7 godina, povukla najgoru moguću,najštetniju i najtragičniju meru dovodeći na vlast bezbroj puta osvedočenog lažova i prevrtljivca,tog ljubitelja punjenih liganja i samoproglašenog „najboljeg studenta“ sumnjivog mentalnog zdravlja. Njegov režim i njegova nakaradna i monstruozna Srpska Nasilna Stranka najgora je „mera“ koja je mogla da zadesi Srbiju i srpski narod.

  3. A kako ti znas da su bas tri? Jel to deo dogovora? Covece samog sebe zakopavas svojim izjavama koje mogu da progutaju samo clanovi SNS sekte.

  4. Srbija na sledecim izborima ce pokazati svoje pravo ja i volju naroda. Vecina, kao i uvek, ce reci svoje.

    1. Natalija, ovaj komentar je centrala poslala za neki drugi clanak. Zar ne vidis da se uopste ne odnosi na ovaj clanak? Dobices veliki minus od opstinskog sekretara za BOTove.

    1. Sanja, jel’ ti se nije dopao onaj prvi komentar dobijen iz centrale pa si zato dodala ovaj? Pokazujes inicijativu bices pohvaljena na BOT sastanku.

  5. Tvoje ludilo je bezgranicno. Vec godinama. Niti ‘medjunarodna zajednica’ vodi Srbiju, niti su je Srbi birali na izborima svake godine. … Srbiju vodis TI !!! Mozes li pored potpunog nedostatka mozga, jezicine koju ne umes da kontrolises, … da nam stalno pokazujes i kako nemas ni kicmu ni icega u donjem vesu? … Prestani vise da nam kukenjas, places i zalis se?! … Dosta bre vise!!! … Uradi nesto, ili u park na Kalemegdanu da sa Tadicem i Kostunicom redjas domine i igras sah, a vlast daj nekom ko ce da resi problem i prestane da nas ponizava!!!

  6. Komentari SNS botova su teška idiotarija, da čovek povrati od ogromne količine gluposti.

  7. Mi cemo se truditi da ako do ovoga dodje , da se stalozeno i mirno nosimo sa tim i vidimo sta mozemo po tom pitanju da uradimo.

  8. Sve mere su zbog tebe i malog Milosevica, morate da priznate fakticno stanje na Kosovo, nema vreme narod Kosove i Srbije da izgube zbog vas kvazi patriota, pustite sebe malo u zemlju i recite istinu svom narodu. Jucer sam bio u Bujanovac i gledao sam vase vesti celo vreme pokazite mrznju prema nama, iste Tv stanice koje se kontroliraju od vas direktno ili indirektno treba da prestanu da pokazu samo sto su Albanci lose uradili a da za nista Srbija nije kriva. Morate to da uradite ako hocete da ima pomirenje ali vi necete to da uradite hocete da uvucite svoj narod u ovaj problem i da ne gledaju na kakvom stanju je Srbija danas. Isto rade i ovi nasi ali ipak imamo neke nezavisne novine TV programe koje kazu istinu, znamo sve sto se zbiva.

    1. Vreme je da prestanes sa izvikivanjem parola u brbljanjem i shvatis da ce srpski sever vase kvazidrzave da zivi u vasoj i ramusevoj Velikoj Albaniji bas koliko ste vi zeleli da zivite u milosevicevoj Velikoj Srbiji! Nema razlike izmedju Mitrovice u Kosovu i Kosova u Srbiji. Sto pre to shvatite, to bolje za vas!!!

  9. Posrbice iz raznih Crnogorskih gudura i Bosanskih prasuma ostrvili se u zemlji Srbiji dobro placeno i dobro zaradjuju ne prezaju kad im zasmeta i ubiti (Stambolic) silom ukloniti (D. Pavlovic) samo da oni vladaju a ne PRAVI SRBI iz Srbije. Posrbice postale veci Srbi od samih Srba. Nebi me cudilo da posrbica i bosanac Dodik dodje na celo Srbije kad se potrosi bosanac Vucic.
    Akademici, novinari, partijasi i lopovi (POJEDINI) jedva cekaju takvu vlast koja radi sa svoje interese a ne za interese Srba i drzave Srbije.
    Gospodo Srbi bez tacne dijagnoze pacijenat se ne lijeci…Dosli divlji krmci i isterali pitome….Dok magarcu voda ne ulije u usi on nezna da pliva….
    Turci su govorili, cuvaj se vise poturice od gjaurina (Srbina) a ja vama kazem cuvaj te se Srbi vise od posrbica nego od Turaka.

  10. Najteža mera te ekipe na Kosovu koja uzurpira vlast bila bi da nam vrate Kosovo i Metohiju u nadležnost sa svih svojih 2 miliona zavađenih i nezaposlenih i mržnjom zaslepljenih ljudi .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.