Vučić: Priština nameće ljudima sa severa Kosova stvari na koje nema pravo, ako Albanci neće mir Srbija će pobediti

Ostavite komentar


  1. Auuu, ala im je odbrusio!!!. Cudo da nije drzao i hitnu sednicu za nacionalnu bezbednost ili kako se vec zove

  2. Hocemo li to mi da malo /opet/ ratujemo,protiv koga, i koga cemo to da pobedimo,pitanje je sad.

  3. A medjunarodni telefonski broj?
    Unistavanje EPSa?
    Sudstvo?
    Policija?
    Diplome?

  4. jel moze da prodje jedan dan da Predsednik Srbije, ma sta to trebalo da znaci, ne kuka i izmislja konflikte da bi ispod njjih proturio svoje dogovore, obaveze i skrivene planove ?

  5. Bilo bi dobro da se na svetlo dana objave
    dokumenta i šta je ko potpisao.

  6. A zasto samo srbima sa severa sta je sa onim srbima u gracanici na primer?

  7. Krajnje je licemerno da se na pravo poziva čovek koji svakodnevno krši i Ustav države čiji je (ne svojom krivicom) Predsednik, i sve moguće zakone.

  8. Ovi što kritikuju Vučka da kuka,cmizdri… neka malo obrati pažnju na ponašanje, neko treba da brine o tim ljudima a oni se sprdaju.

  9. То је његова тактика опстанка на власти, кад нема Опозиције и некога од безбедности, који треба да га контролишу. Где је војни врх или нека безбедносна служба, да се огласи поводом навода АВ? Ко је крив за целу ту издају, једном да видимо, да се све то преиспита и да сви издајници од 2000 до 2022. одговарају?

  10. Nemojte mnogo da očekujete .Sve što je pričao ovaj čovek dogodilo se suprotno. Sve čega se prihvatao propalo je. Samo mu svađe i sukobi uspevaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.