Vučić proglasio ubedljivu pobedu SNS na ponovljenim izborima: Današnji rezultati otpor građana rušenju države

Ostavite komentar


  1. Ko o čemu ,baba o čemu!
    Te i Vučić o pobedi!
    Koga si pobedio?
    Sramota, kako se ponaša intelektualac i predsednik države!

  2. Nakalemili ste vi sad lako kad opozicija nije bila prisutna. Sramiš li se više svojih šibicarskih postupaka. Rasipaš naše novce a narod i gladan i žedan. Opozicionari imaju kulturu i nadam se u njihovu istrajnost.

  3. Pa svoim ocima sam video kako daju dve hiljade dinara da se glasa za srbija nesme da stane i automobile koji dolaze i parkiraju se i kako suvozac drzi spiskove i poziva telefonom i pojedinci dolaze i lepo im kroz prozor daje novac u saku i ovaj odlazi na glasanje dali je mogucw da lazes kao pas

  4. Vrijeme tvojih jeftinih trikova je prošlo.Pitanje je samo vremena kad ces da snosiš odgovornost za zloupotrebu Ustava Srbije .Procitan si i zgadio si se svim informisanim ljudima .

  5. Ovaj čovek i dalje ne zna da ovi izbori nisu validni…samo njegovi glasaci danas i izasli,cirkus…strasno

  6. Bolesnik. Ali onaj pravi. Obično ovakve nazivam klošarima. Klošari su za njega gospoda, jer bar imaju stida.

  7. Poštovani neljudo odgovaraćeš za krađu. Dobro upamtite svi koji ste učestvovali u ovom prljavom poslu. I Milošević je ubedljivo pobedio ali je na kraju ipak završio u sudnici.

  8. Vučić ističe završetak formiranja vlade kao ključni korak ka obezbeđivanju stabilnosti i efikasnog vođenja zemlje. Potpuno je u pravu

  9. „Ubedljiva pobeda“: u republičkom parlamentu 128 od 250 mesta a u Beogradu manjina kakva ne može sastaviti samostalno gradsku vladu. Ceni da su u Srbiji ipak u višku kreteni. Bilo bi krajnje vreme da se demantuje jer mu je to uverenje baš „otvrdnulo“.

  10. Како сам поносан на себе јер Вучић и њему слични никада нису били и неће бити мој председник.

  11. On pokvareno podilazi neukima, sto je kulturoloski zlocin, a daje zeleno svetlo huljama sto je kriminalno delo.

  12. Cane@-„Rođeni beograđanin koji je u svom bloku pukao kao zvečka na izborima“.
    Nikakav komentar ne treba vuše!

  13. Govoriš kao predsednik države ili stranke? Da se razumemo, ti nisi država, a nisi ni moj predsednik Srbije jer si protiv mene kao građanina sa drugačijim mišljenjem od tvog.

  14. Kako je ovaj tipus uopšte dobio podrsku gradjana.Ko mu daje te glasove.naravno da mulja.ali ipak dobija podršku i gradjana.Dokle bre narode? Koga vi to podržavate. Lazova,prevaranta,lopova koji uzima od gradjana pa deli.Dokle?Dosta je. Studenti dragi uz vas smo.Napred do pobede.

  15. Pa što niste izašli na ponovljene izbore nego štrajkuje te gladju i blokirati ulice lepo lažem dobiće duplo više

  16. ,,cime se ovaj zadovoljava,, pa lepo stoji i ima izjava da opozicija nece da izlaxi na te izbore niti ce biti na birackim mestima.. sto znaci znaci…a nego u topli izgubiste….o tom nista

  17. a što vi dajete ovoliki prostor ovom čoveku.Što trpate procente od jučekoji ne znače ama baš ništa.Otkriveno je dosta oko prevare i krađe na izborima.Taj isti čovek je nekada rekao,ako samo jedan glas….izbori su neregularni.Što vi novinari ne uzmete u ruke biračke spiskovea onda od nas čujete u „mojoj ulici na tom i tom broju žive ti i ti ljudi…

  18. A da vi ipak ovde pustite bar 100.000 komentara. A mnogo je loše za Srbiju što se stalno delimo.

  19. Pobedio nas je opet,nesbosobni smo bilo sta da uradimo ne ide nam cak ni strajk gladju.

  20. „Alan Ford“,21 Century,zemlja Srbija,Broj Jedan.A u raju legendarni Mladen Delic,komentarise u direktnom prenosu izbore u Srbiji i kaze: „Svekolika vasiono duhovna i fizicka,dragi nasi gledaoci zivi i pokojni,da li je ovo moguce.“Amin.

  21. Aleksandre Vučiću, odavno tu igricu igraš sam sa sobom i ne umeš čak ni da glumiš da imaś protivnika pa ćuti makar ne brukaj se tolikom glupošću! Sad zaobiđi sto i povuci potez koji bi taj tvoj „neprijateljčić“ kome zavrćeš uši kako voliš povukao u t ojoj mašti….a onda nam prepeiĉaj kako je on bio glyp a ti hrabar i pametan, sve što inaĉe nisi? Pa da završimo ovu ni malo zabavnu ni pametnu igricu da ne gnjavis narod sobom vise?

  22. 17.12 ’23. nisu bili regularni izbori! I AV i Brnabić su se iz „petnih žila“ trudili da dokažu, kako je sa biračima iz RS, i ostalih mesta to u redu i „po zakonu“?! Time su i lično priznali, da su učestvovali, u prtivzakonitom i krivičnom prekršaju! Elem, regularni su glasovi samo onih glasača, koji imaju PREBIVALIŠTE, u mestu glasanja, a ovi koje su doveli /navatali, mogu imati samo potvrdu o BORAVIŠTU, kao kad se npr ode na godišnji odmor recimo u Grčku, pa se tamo prijavite, i dobijete porvrdu o Boravišu, i da su tada kod njih izbori, po AV , bi mogli tamo glasati, što naravno nije moguće! Zašto onda po AV pravilu, mi svi iz Srbije, ne odemo na KOSOVO, kad su im izbori, da glasamo, i ponovo ga vratimo SRBIJI?! Pravosuđe nesme da stane, muljanje jasno k’o dan!

  23. Zapamtite jedno sveto demokratsko pravilo vlast se dobija na ulici i rusenjem ka divljaci nego prosto olovkom a ako se neko prodao za 200e ,posao neku privilegiju ili slicno nije kriv Vucic nego nas narod poz.od brata Srbina

  24. On određuje kad sunce izlazi,kada kiša pada,kada vetar duva, raspisuje izbore, određuje pobednika,otvarao je u staroj Atini i Olimpijske igre, od njegovog dodira slepi progledaju,nemi progovore,nepokretni prohodaju,od vode vino pravi,celu naciju nahrani jednim hlebom,zamislite da nemamo njega takvog

  25. Konferencija za stampu je bila kombinacija mrznje prema intelektualcima, bizarnih uvreda ,,SNS dere opoziciju kao Musa jarca“, stravicnih optuzbi na racun CRTE, bulaznjenja o ,,Majdanu“…Nezavisni mediji su ucinili pravu stvar sto su bojkotovali ovaj zalosni performans sumasisavseg coveka koji na zalost nece biti u psihickom stanju da se pred sudom suoci sa optuzbama.

  26. Znate vi sigurno gsn predsednice koliko je za vas a koliko protiv vas ljudi kada uporedite sve uslove igre koje ste vi nametnuli?Svidja mi se sto radite ne da je posteno nego preposteno

  27. Razumem da Riki Giki nije primetio da je 30. decembra mnogo vise glasaca bilo kod Cesme, a manje u Ripnju.Da li mi se cini ili je 17. decembra Riki Giki rekao da nije vreme za bahate? Mora da povede malo vise kada se obraca gradjanima,nisu svi u Ripnju.

  28. Mi više nemamo Srbiju, jer je dao Kosovo i Metohiju.
    Mi više nemamo Srbiju, jer je pogazio Ustav Republike Srbije.
    …decu, obrazovanje, sudstvo,… i druge institucije da ne pominjem. Kraj.

  29. Избори се морају поновити комплет тек онда можеш да се хвалиш, овако си сам трчао трку. Видимо се на поновљеним изборима.

  30. Ovo je moja dedovina pradedovina moja Srbija i nisam ga glasala i nije moj predsednik

  31. Uvredljiva pobeda. Vređa našu pamet i spremnost da ga menjamo. Uvrede, kao njegova „pobeda“, se ne praštaju.

  32. Već viđeno…isti Milošević…jadni ste vi iz SNS-a…zar ne shvatate da nemate budućnost…oslanjate se na 2 mil. penzionera i na niže obrazovanu populaciju kao i SPS devedesetih.

  33. Тражите поновно гласање на свим нивоима, па ћу и ја сад да гласам за СНС!

  34. Samo da pitam: Koga le je to „predsednik svih građana ubedljivo pobedio“? Ima za njega jedna ustanova u Čurugu, samo nema ko da mu napiše uput. Ali naćiće se uskoro.

  35. Pozdrav za Kalimera, nasmejah se od srca, Reč je o Zevsu u 21. veku,

  36. Opozicija zaista nema snge da prizna poraz.To mogu samo zreli ljudi.Mene na ulicama Beograda nije vukao za rukav SNS vec opozicione stranke.To sam dozivela,Sta da se misli?Opozicija vredja narod i predsednika svolje drzave kazu – lopov,lazljivac,mulj,prevarant,smrad itd i dalje tvrde da su intelekualci,fini i ugladjeni,
    Izlaznost je 40% pa nije ni za hvalu ni za bes .To je pravi odgovor na sve sto se dogadja, Ja ne glasam ni za koga,ali vidim i to sto vidim mi se ne doada.Prestanite sa blokadom ulica,prestanite sa strajkom gladju.To su decije igre,Pocnite da radite i ne otezavajte drugim da rade.A narod sve vidi i trpi,postujtie to.

  37. Nemamo vremena za čitanje komentara.Izvinjavam se moram da radim jer “ Srbija ne sme da stane“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.