Vučić: Protesti teatar apsurda

Ostavite komentar


  1. Nek““ šetaju još deset godina dok BRATIiJA obavi svoj posao… Neverovatna je količina podmuklosti, podlosti,cinizma,samovolje,mržnje i bezosećajnosti koju u sebi nosi AV i agresivno ispoljava prema svima koji su ga prozreli i odbili da mu se klanjaju. Zapamti da nismo baš svi na moralnom i intelektualnom nivou tvojeg slinavog Nebojše i da NE DOZVOLJAVAM da mi svakodnevno vređaš zdrav razum.

  2. Gospodine Vučiću, jedno je sigurno -vi ste uzrok nemira i nestabolnosti na ulici. Vaše viđenje i vođenje politike je užasno staromodno i pogrešno.

  3. Vučićev odgovor na masovne proteste protiv diktature je – obilazak raketnih sistema vojske Srbije i indirektna pretnja demonstrantima!? Odgovor na zahteve demonstranata se ignoriše kroz optužbe i stavljanje na nišan. Naprotiv, optužbe da se želi makedonski scenario u Srbiji su pogrešno tumačene, neadekvatne i apsurdne: Makedonski scenario je refleksija Briselskog sporazuma i otimanje-predaje teritorije KiM albanskim muslimanima – sada je na redu otimanje teritorije-islamizacija Zapadne Makedonije (kada se otelo veliko Kosovo – Zapad. Makedonija je lakši plen). Pored toga, optužbama za "Makedonski scernario" – Vućić kao da stavlja "etiketu krivca" na Makedoniju (makedonskog naroda) – iako je glavni krivac Albanski separatizam da se otme Zapadna Makedonija? Trebalo je da Vučić podrži teritorijalni integritet i suverenitet Makedonije (zaboravio je da su Makedonci masovno demonstrirali u Skoplju, Kumanovu, Prilepu, Bitolju.. protiv NATO agresije na Srbiju i Kosmet), a ne da okreće ledja…

  4. Predsednice pa da li su vam rekli da je danas Uskrs praznik mira ljubavi razumevanja , Poseta I govor su vam neprikladni . Razumem posetu vojnoj jedinici ali sta ce tu spominjanje raznih orudja. Sto niste posetili vojnike na administrativnoj granici sa nepriznatim Kosovom. Zasto bas jedinica PVO mozda zbog neproverenih vesti da su nasa braca Rusi prodali nasim tzv prijateljima hrvatima S-300. Bilo kako poseta I sam govor nije u skladu sa znacajem danasnjeg praznika. Medjutim, dobro je da niste sa sobom poveli I nekog episkopa SPC

  5. TEATAR APSURDA je sta je diktator, demagog , licemer, izdajnik nacionalnih interesa VUCIC napravio od ove zemlje. On je uzrok svemu, demonstracije su posledica toga. Covek koji je naredio paljenje americke ambasade, zatvarao novine, zajedno sa njegovim tvorcem Seseljem sprovodio ratno-hushacku politiku 90-ih godina prica o protestima kao apsurdu. Svi njihovi radikalni protesti i njihova politika su se zavrsavali nasiljem i ratovima a danas bi da prica o miru, dok ce on i njegovi nesposobni lazni doktori koji su ogrezli u korupciji i lopovluku nesmetano da peljese ovu zemlju. E pa to nece vise moci Vucicu. Odgovaraces pred ovim narodom za sva nedela koja si pocinio, ti si taj koji je upropastio buducnost ove zemlje, zato ovi mladi ljudi PROTESTUJU PROTIV DIKTARURE, a pridruzuje im se sve veci broj nezadovoljnih gradjana. Proteste ne organizuje opozicija koju ti kontrolises (cast izuzecima). Dzaba obilazis vojsku, ni oni ni policija nece te zastititi i njih si prevario i unizio, dosta je vise tvojih lazi i demagogije , kraj ti je veoma blizu…

  6. Naravno, diktator za uskrs nece ici u crkvu (pa da ga slikaju za Dacicem). Nece ici u dom za decu bez roditeljskog staranja i deli poklone (pa nije on slabic). Diktator za uskrs obilazi vojsku i preti.
    To je njegovo pravo lice.

  7. Očekujem da će dati da mu sašiju neku paradnu uniformu (sa za sada sa nepoznatim činom, pošto neznam da li je služio vojsku), kada preuzme mesto Predsednika Srbije, a po funkciji i Vrhovnog (kako je to nekad gordo zvučalo) komandanta Vojske Srbije. A o oceni da protesti, dok su mirni, mogu (po njemu) da traju i 10 godina (valjda računa na dva mandata), neutemeljeno tvrdi da su organizatori Protesta građana i studenata u više gradova Ssrbije, predsednički kandidati koji su izgubili na predsedničkim izborima, na kojima je on pobedio i sa pijedestala pobednika, sam sebi daje za pravo da je u kampanji preedviđao tzv. "makedonski scenario", ma šta to značilo, iako organizatori protesta stalno ponavljaju da ne žele prisustvo opozicionih lidera i da se oni ovim protestima bore za istinsku demokratizaciju Srbije i fer i ravnopravne uslove za sve učesnike u političkim dešavanjima u Srbiji. A Vučić tera po svome, manipuliše činjenicama… Dokle?

  8. Pa ti protesti sadrže i zahteve na koje se ti diktatore ne osvrće.Ti nemaš nikakve reference da budeš predsednik Srbije.Ja te ne priznajem za predsednika i ti nisi moj predsednik.Ti si najobičniji siledžija.Sram te bilo.

  9. Predlažem upravi lista "Danas " da povećaju broj "captcha " provere na barem 130 jer sa ovih sadašnjih 4-5 nije sigurno da poruke nisu generisane i …možda i ubije želju čitalaca da komentarišu …protiv vučiiića posebno .

  10. Iako bi bilo suvišno bilo šta dodati sjajnim komentarima , želim da skrenem pažnju na neke pojedinosti , koje mnogo govore o ličnosti AV, njegovojj kulturi i odnosu prema drugim ljudima u njegovoj pratnji. U mnogim prilikama pojavljuje se odeven kao da odlazi na pecanje ili vikendicu, kao da hoće da pokaže da za njega nije važan nikakav protokol. Ne mislim da je neophodno, u svim prilikama da se oblači kao kad dočekuje Blera ili Šredaera, ali postoji sto načina da pokaže malo poštovanja prema uveliko poniženoj raji koja je izgubila, odavno, minimum samopoštovanja.

  11. Koliko vidim botovi su veoma aktivni. Pozivam ih da kupuju Danas u ostom broju kolik ostavljaji i komentare.

  12. "Pobeda" AV na predsednickim izborima je kao POBEDA DOPINGOVANOG takmicara na sportskom takmicenju. Sta su bila STIMULATIVNA sredstva u slucaju "pobede" AV? Zastrasivanje i podmicivanje biraca, lazna obecanja, zanemarivanje odluke Ustvanog suda da nema izbora na Kosovu, koriscenje funkcije predsednika Vlade i drzavnih resursa u predizbornoj kampanji, nemogucnost da se izvrsi ponovno prebrojavanje listica i provera zapisnika, lazne optuzbe i ponizavanje protivkandidata, zloupotreba medija, odbijanje AV da se suceli sa bilo kojim protivkandidatom, tvrdnje da ce zivot u Srbiji prestati ako AV i SNS ne budu na vlasti.Setimo se ranije pretnje da ni penzija nece biti /Krkobabic/ ako ONI ne budu na vlasti….Kada biraci u Srbiji postanu svesni da je AV DOPINGOVANI takmicar i da niko u takmicenju sa njim pod takvim uslovima nema sanse, taman i da Sveti Sava "ustane" iz groba i izadje AV-u na "crtu". Da li je to pobeda "cista kao suza?

  13. ..S.lobodan Milosevic je bio olicenje demokrate u odnosu na Vucica.Na delu je autokratija kakvu Srbija ne pamti.Sunovrat,bahatost,pretnje,kupljene diplome poklisarski mediji,bezperspektivnostvERUJTE SVAKI MLADI COVEK SANJA DA ODE IZ SRBIJE

  14. Beše reči o dolasku Erdogana. Možda se traga za receptom (stari bi rekli za pelcarom).

  15. Sta on zna sta je teatar apsurda?To sto je pun informacija, kao i njegov politicki otac, ne znaci da stvarno razume.Ograniceno alavom duhu nista ne pomaze.

  16. Obračun sa korupcijom i kriminalom, na osnovama zakona i pravde, je jedini način da ovoj državi krene na bolje. Niz poznatih kriminalnih afera, sa obelodanjenim flagrantnim dokazima javnosti i dalje se ne rešava (partijski kadrovi po upravnim odborima koji žmure pred kriminalnim poslovanjem, kriminal u nauci i kupovina naučnih zvanja, kriminalni ugovori instituta Nikola Tesla, doživotni direktori državnih preduzeća…).

  17. Kad covek koji je tolike lazi izrekao kaze da mu ne smetaju protesti, znaci da su ga itekako naceli. Pukao je. Car je go.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.