Vučić: Računamo na podršku Rusije u međunarodnoj areni, mogu i oni da računaju na nas

Ostavite komentar


  1. Puca kičma:Kina se oslanja na tomu-diplomu,Rusija na Acu-Geböls-Bokasu!-A autobusi na sendviče!

  2. Kako da ne, na vas pogotovu ima da racunaju nakon montiranog „spijunskog snimka“ na Youtube i nakon ustanovljene prodaje mina za Ukrajinu !

  3. Do susreta predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina dolazi nakon dva skandala koji bacaju senku na tu posetu, pišu današnji moskovski mediji.
    0Piše: Beta04. decembra 2019. 10.25

  4. Zaboravili ste Jovane, jedan od najbitnijih detalja na temu koliko Rusija moze da racuna na podrsku Vucica na „medjunarodnoj areni :-„Kabinet predsednika Vlade Aleksandra Vučića obaveštava javnost i ambasadora SAD, inače velikog prijatelja Srbije, da je lično predsednik Vlade Aleksandar Vučić više desetina puta jasno i nedvosmisleno ponovio stav o poštovanju teritorijalnog integriteta Ukrajine, pa čak i Krima, kao sastavnog dela ukrajinske države“, navodi se u saopštenju . Blic 23.07.2014. 14:48

  5. Al’ će ovaj Vučić da nas uvije u crno. Mila majko šta nas snađe od Vučića; i izdaja i pljačka i rasprodaja i stalne laži i stalna obmana. A ja tražim, ako samo lažem, da me obese na Terazijama…
    P.Sajdžo 2019…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.