Vučić: Rado ću položiti cvet na mesto stradanja Hrvata, ali ne mogu da slavim Oluju

Ostavite komentar


  1. Mi ćemo pokazati postovanje prema ostalim narodima i državama, ali ne na račun toga da gazimo naš narod. Oluja je nešto što ćemo zauvek pamtiti, i nikada takav ružan čin nećemo slaviti.

    1. 1.Nije Oluja pozorisna predstava da je nazivas “cin”, to je etnicko ciscenje, progon. 2. Ako “ne gazimo nas narod”, zasto tvoj predsednik ne trazi izrucenje OVK zlocinca koji sedi u Pristini u njihovoj tzv. Vladi “Kosova”, a koji je u Nisu pravosnazno osuđen na 15 godina zatvora za zlocine na Kosarama. Mogla bih u nedogled o tvom predsedniku.

    1. Sns. Ne, vala, ja suze zbog sns-a koje sam grcala zaboraviti necu…a tek nesanice zbog njihovih pretnji, pokusaja smestanja, ostanka bez egzistencije…….

  2. Oluja je bio zločin, a u Hrvatskoj se taj zločin veliča, i podignut je na nivo državnog mita.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.