Vučić: Radujem se krivičnim prijavama opozicije

Ostavite komentar


  1. @Sara
    Jedno je igrati se rečima, i „krivičnim prijavama“, u predizbornoj kampanji, a sasvim drugo je stvarna povreda zakona. U ovom slučaju, ni „tvoji“ tužioci i sudije ne bi ovu krivičnu prijavu smatrali ozbiljnom.

  2. Optuzba i jeste za nesto sto si uradio!!! Obecavati nagradu u slucaju pobede se zove korupcija! Naravno pod uslovom da nisi predsednik Tunguzije.

  3. Zna Vučić da je sudstvo a i tužilaštvo, voljom izašlih (i neizašlih) građana, sada još nezavisni je od njegovog uticaja pa se zato i raduje. Oni rešenja o odbacivanju krivičnih prijava protiv nosilaca vlasti štampaju u štamparijama.

  4. Derane,evidentno nisi normalan.Posao predsednika je pretežak za tebe kao takvog i ostavka je jedini pošteni čin.

  5. Ljudi ovaj je prefigan mnogo vise nego sto mislimo, gledao sam ga sinoc to je covek sa 100 lica i tesko cemo se njega resiti.

  6. U krivičnom zakoniku je propisano „Ko drugome nudi, daje, obeća nagradu, poklon ili kakvu dugu korist…..“, a to znači da i samo obećanje nagrade predstavlja elemente krivičnog dela, što bi Vučić kao „najbolji“ student prava trebao da zna, a očigledno ne zna.

  7. A šta mi ostali da mislimo. Mi koji smo najviše izgubili time što si ti i tebi slični na vlasti preko 30 godina. Upropastili ste nam živote. Nadam se da ćete u paklu živeti u najvećim mukama, pošto u ovom životu ne možete adekvatno biti kažnjeni.

  8. Ima jaku Vladu koja usvaja njegove odluke, pa mu se moze radovati svemu i svacemu.

  9. Sve njegove izjave bolje ne prenositi… vec je dovoljno zatipeo ovaj narod. Svi bi trebali da ga tuzimo i to odavno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.