Vučić, Rama i Zaev večeras u Elbasanu, sutra zvanični deo samita u Tirani

Ostavite komentar


  1. Kako se ujedinila EU tako i Balkan moze imati svoje ekonomske ciljeve i teziti jedinstvu i otvorenom tzistu.To je dobra ideja.

  2. Pravi primer kako treba jedan predsednik da se bori za što bolje odnose u regionu. Vučić je mnogo toga uradio da dođe do smirivanja i poboljašavanja odnosa sa svim susedima, a pogotovo sa Albanijom.

  3. Pohvale za izbor fotografije. Isti Perhan 🙂 A ona dama za dijagnoze … da nije mislila na ovu figuru a ne na Markovića? Kod ovog ne bi bila greška, barem ne velika greška.

  4. Ocekivanja od inicijative Otvoreni Balkan najvise imaju vlasnici malih preduzeca koji svoje proizvode mogu plasirati na nova trzista.

  5. Predsednik Vučić je uvek na visini zadatka i kao svaki veliki državnik unapređuje saradnju Srbije sa susedima. Svi sporazumi imaju za cilj unapređenje saradnje i dobrobit Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.