Vučić razgovarao s nemačkom zvaničnicom o bilateralnim i ekonomskim odnosima

Ostavite komentar


  1. S obzirom na to da je Nemačka sinonim za privrednog giganta i ekonomsku silu, dobri bilateralni odnosi će biti samo na korist Srbiji.

  2. Bilateralni odnosi Srbije i Nemačke su na nikada višem nivou, čime se potvrđuje uspešnost politike koju Vučić vodi.

  3. Da nesto posebno volim Nemce, ne bih rekao, ali je cinjenica da su industrijski izuzetno jaki i stabilni u Evropi ali i svetu i nadam se da ce u Srbiji biti jos veliki broj investicija iz ove zemlje i da ce mnoge ugledne kompanije preseliti svoje proizvodne pogone u Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina 10

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina

Iako je u prvim godinama uprkos otporu doprineo i evropskim integracijama Srbije i Kosova, čak i približavanju između njih, Briselski sporazum posle 11 godina od potpisivanja zarad Severa Kosova je propao i sve je manje Srba na KiM. Reč je o briselskom nesporazumu, jer je za sporazum potreban kompromis, a oni koji su sedeli prekoputa Srbije nisu bili spremni da ga načine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.