Vučić razgovarao sa Mogerini

Ostavite komentar


  1. E sada da vidimo kako će Mogerini eagovati na skandal prištinskih kabadahija koji prave cirkus ne bi li izazvali neprimerenu reakciju Srbije što se neće desiti jer Srbija ima svoj cilj i diletanti je nemogu sprečiti u ostvarenju.

  2. Ne znam kako je reagovala g.Mogerini ali je istina da EU ima dvostruke standarde i da bi bio red da pre nastavka svih razgovora Prištine i Beograda sporazumi do sada potpisani počnu da s e primenjuju na obe strane .

  3. Budućnost odnosa Beograda i Prištine je u kompromisima i EU mora na tome insistirati, ne jednostrano ni za Prištinu ni za Beograd.

  4. Ma sada nam je lakše … pa Mogerini je veliki prijatelj sa Vučićem, ako i ostali na zapadu – Merkel, Klinton, Bramerc, Han .. ma svi nas vole, bre .. a sve zahvaljući velikom gospodaru

  5. Nama je jako važno da nastavimo put ka Evropi, ali nećemo pristati ne besmislene zahteve Prištine.

  6. Svakako da nam je evropski put jako važan, ali to ni u kom slučaju ne znači da ćemo pristati na bilo kakve uslove Prištine koji bi mogli nama naneti štetu, mada svi ti uslovi su usmereni ka tome.

  7. Ovo je zaista veoma vazan sastanak za Srbiju. Mislim da je jasno da je Mogerinijeva na strani siptara sto uopste nije dobro.

  8. Стратешки циљ Србије и даље је улазак у породицу ЕУ, али не по сваку цену и уз нове уцене и ултиматуме.

  9. Vucic i Mogerini sigurno imaju isti cilj а to je nastavak razgovora Beograda i Pristine ali Srbija ne prihvata novа uslovljavanja od strane Pristine i EU.

  10. Nije samo Srbija kriva, što se stalo u sprovodjenju dijaloga izmedju Beograda i Prištine, čak mislim da je glavni krivac zastoja na relaciji Beograd-Priština, to što Priština postavlja neprihvatljive zahteve za Srbiju.

  11. Botovi, dzabe….. u celoj Srbiji nijedan SNS glasac ne cita "Danas"… dzabe… svojim baljezgarijama necete promeniti nista ni za promil…

  12. Srbija je svakako rada da se dijalog nastavi, ali nikako pod uslovima koje Priština postavlja.

  13. Uslovi koje Priština postavlja stvarno nemaju veze s vezom i ne postoji ni najmanja šansa da ćemo pristati na njih, tako da što se pre Priština smiri i počne normalno da se ponaša pre će se i dijalog nastaviti.

  14. EU bi trebalo da izvrsi pritisak na Pristinu jer onemogucava formiranje Zajednice srpskih opstina.

  15. Nema svrhe nastavljati dijalog ako će Priština da nas ucenjue i ako će EK dozvoliti da se razgopvara o svim njihovim zahtevima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.