Vučić: Razgovori čim Kosovo ukine takse

Ostavite komentar


  1. Kosovo mora spustiti takse, to je igranje sa zivotima mnogih ljudi, nerazumno je!

    1. Davljenik se i za slamku` vata! To Vucic radi. Smetaju mu takse, malo morgen.

  2. A o cemu se to pregovara ako narod moze da pita? Ko je ovlastio vucica da pregovara iocemu bez ikakve diskusije u Skupstini RS? Zasto se ne postuje Ustav i zakoni RS? Zasto institucije ne reaguju na ociglednu veleizdaju nacionalnih Srpskih interesa?

  3. Tek kada se ukinu takse moze se razgovarati o neki pregovorima. Srbija ne posustaje u svojim stavovima

  4. Srbija je narocito problemu Kosova pristupila izuzetno stalozeno, bez trunke zelje za najmanjim sukobom, sem ako to bude zaista neizbezno, u svrhu odbrane naseg naroda na Kosovu!

  5. Na ovom primeru se jasno vidi arnautska logika i način na koji oni ostvaruju sve svoje namere. Ovo je najbolji dokaz kako oni „vozaju“ ove naše „vizionare“, čiji su horizonti tik ispred nosa. Niko, ali niko, više ne pominje Zajednicu srpskih opština?! Nestala je sa horizonta i iz naše sfere interesovanja?! Neverovatno ali, ZSO su „pojele mace“, zar ne? Nema zajednice, a ovim taksama arnauti su uspeli elegantno da „reše“ to pitanje i da ga skinu sa dnevnog reda?! Sličnom taktikom „vozaju“ već nekoliko meseci i takozvanu „medjunarodnu zajednicu“, odnosno SAD i EU. Oni im stalno, kao bajagi, prete nekim „petardama“ da moraju da ukinu takse a, arnauti se, opet, kao bajagi, prave nevešti i guraju po svom, sve dok ne ostvare ono što su naumili. Predlažem da svi ovi, aktuelni, srpski političari uzmu časove kod gospodina Čovića ili Drecuna, koji bi im na jednom kratkom kursu otkrili „tajnu i lepotu“ albanskog terora koji, kao takav, traje više od sto godina. Pošto nam je 100 godina nedovoljan period, možda će ovaj kratki intenzivni kurs ubrzati rad naših moždanih vijuga.

  6. Ali mi smo u Srbiji veće Kosovo.U svim mestima po radnjama,kafanama,restoranima,prodavnicama,sve se divlje radi.Nigde ni prijavljene radnje,niti poreza,niiti računa i sve u kešu moraš da platiš.U svakom mestu u sred centra neprijavljenja prodavnica,pa čak i kasapnica to su posebne priče.zantaske radnje,sve usluge sve se kešom plaća.,,Jadnici,, koji su otvorili i prijavili radnje,preduzeća se guše u mukama,a gospoda žive.Insepkcijski organi tuku po onima koji su prijavlljeni.U sred centra nekog mesta gde svi znaju Inspekcija ne ulazi u zanatske radnje,prodavnice,pa i neke zdrastvene nazovi ustanove, u agencije za vračanje , specijalzovane prodavnice,plasitičarske ,metalske radnje,jer ih nema na spisku.Pijačare na svakom ćošku i sva roba pod falšom.Svuda prevare i svi se snalaze kako znaju.Budale ,otvorile radnje i preduzeća.Javaš nevidjenih razmera i svi u nekim strankama.Kosovo i takse su samo omogućile šverc,što svi vranci znaju kako se odvija-Takse
    za Političare dobro došle da imaju šta da pričaju da ne budu nezaposleni

  7. Pa to će se dogoditi sigurno,ali ti sigurno nećeš biti „vozd“srbije.Licno smatram da su i te TAKSE nedovoljno,a kosovska vlada sprema i dodatne mere,samo malo strpljenja vučiću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.