Vučić sa ambasadorima Kvinte: Važno da sve stranke imaju fer kampanju

Ostavite komentar


      1. Srbija je obezbedila uslove za fer izbore. To svi veoma dobro znaju. A oni koji se zale na izborne uslove, bolje neka porade na svom politickom programu.

  1. Hahahahahahaha, „važno da sve stranke imaju fer kampanju“?!!!!!
    I od svih mogućih, to ne kaže niko drugi, nego baš Aleksandar Vučić?!!
    I šta je bila reakcija prisutnih, s velikom mukom, ipak su uspeli da se uzdrže od smeha?

  2. Opozicija dobija prostor 7 dana pred izbore. Jao npr. Severna Koreja. Smešne su ove diplomate. Podržavaju propast srbije. To i jeste cilj. Ako može gradjanski rat super.

    1. Care ti hoces gradjanski rat? Hoces li mozda biti u prvim redovima ili za tastaturom ?

    2. Dosta nam je sukoba i ratova, narod hoće mir i prosperitet, a ne krvoproliće i razaranje.

  3. Moze li, Kvinto, malo manje „korektnosti“, malo vise konkretnosti?

  4. Politika dvostrukih aršina mora da prestane kako bi se pomerili korak napred u pregovorima. Prisutni ambasdori Kvinte na današnjem sastanku su se uverili da Srbija iskreno želi da vodi razgovore kako se se rešila situacija na KiM. Priština mora da poštuje dogovoreno, a politika dvostrukih aršina pod obavezno mora da prestane.

  5. Sve stranke uvek imaju fer kampanju, samo što neke narod prosto ne podržava.

  6. Izbori će biti fer i korektni, a narod će svojim glasom pokazati kome veruje i ko ih vodi u budućnost pravim putem, kao i do sada.

  7. Na zalost nekim strankama nikada nece biti fer izbori jer nece pobediti!Narod je za bolju buducnost ,a ne za lopovluk!

    1. U našem konretnom slučaju, nezadovoljni i ne izlaze, zato što i nemaju podršku gradjana.

  8. Nadamo se da ce se sve stranke koje ucestvuju na izbori.a potruditi da se odrzi dobra atmosfera na izbori.a.

  9. Izbori u Srbiji biće sprovedeni uz fer kampanju svih političkih partija. Srbija nastavlja sa oporavkom privrede a ambasadori zemalja Kvinte pohvalili su spremnost Srbije u borbi protiv Covid-a 19 i naglasili značaj dobrosusedskih odnosa i političke stabilnosti u regionu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.