Vučić sa ruskim ambasadorom razgovarao o toku dijaloga Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Srbija ima prirodnu potrebu da na politickom i diplomatskom planu orzava najbolje odnose sa jednom od najmocnijih drzava sveta jer Rusija igra kljucnu ulogu kada je rec o resavanju problema sa KiM.

    1. Ne nego buczavi ima obavezu da izveštava sovjetskog ambasadora posle svakog većeg sastanka sa amerikancima. To je tako očigledno i jasno da već više oči svakom promućurnijem građaninu Srbije.

  2. ovi rusi su pogubljeni. od njih nikako da cujes nista normalno. kad ovaj okrene americi onda kuku sta kako zasto. dosta mi je te ruske uzdrzanosti. izjasnite se.

    1. Vidi se da si slabo informisan ili pak namerno kontra pišeš tako da ne znam šta bih ti odgovorio.
      Jesi li neinformisan ili si plaćen da lupetaš ovde protiv interesa Srbije.

  3. Jedno od najvaznijih pitanja Rusije je ocuvanje jedinstvenog civilizacijskog „koda“ srpskog naroda kao i ocuvanje visevekovnih srpskih svetinja na KiM.

  4. Pregovori, a ne „dijalog“. Vlade Kosova i vlade Srbije, a ne jedinica lokalne samouprave, gradova Beograda i Pristine

  5. Treba nam jos snaznija podrska Rusije u nastavku dijaloga sa Pristinom, treba nam vetar u ledja.

      1. Sovjetski savez ne postoji gotovo tri decenije, i mi smo dobijali preko ledja jedino od zapada, a ne od istoka.

        1. Ti se razumeš u međunarodne odnose k’o marica u onu stvar…

  6. Srbiji veoma znaci podrska Rusije u vodjenju dijaloga Beograda i Pristine koja razume tesku trenutnu poziciju Srbije i koja postuje interese Srbije.

    1. Pa da nije Rusije i Kine koje su uvek udarale Veto na odluke međunarodnih institucija odavno bi sve već bilo gotovo i loše po Srbiju kada je u pitanju KIM.

      1. Dokaz si da oni koji ovde veličaju komunoradikalizam imaju sećanje poput kokoš u dvorištu…seti se sine dragane šta se to desilo na skupštini UN 1999. …kako su reagovali sovjetorusi i komunokinezi. Siroma ti i tebi slični…umrećete a zdrav razum će vam biti uvek samo pusta želja.

  7. Predsednik Putin na čelu Rusije predstavlja dobitnu kombinaciju za Srbiju i toga se moramo pridržavati,jer uz njih i Kinu možemo da budemo relativno mirni na svim poljima pa i na polju dijaloga sa Prištinom.

  8. Pa kako sad grljenje i voljenje ? Koliko juce su iz vrha vlasti optuzili Rusiju da stoji iza narodnih spontanih protesta 07 jula ? ni reci o tome ? Zaboravilo se.

  9. Rusija se pokazala kao naš pouzdan partner u medjunarodnim odnosima, i pruža nam snažnu podršku u borbi za Kosmet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.