„Vučić sastankom sa Zelenskim rešio aferu Jovanjica“: Parović poručuje da se predsednik Srbije „izvlači kao Milo Đukanović“

Ostavite komentar


  1. Ne, on je samo dobio (a i to veliko možda) manevarski prostor za Jovanjicu, i to isključivo za domaću upotrebu.
    Njemu DEA sedi na grbači zbog toga, a oni ne odustaju tako lako, niti ih je briga za Zelenskog (dok ne počne i on da radi drogu…)
    Ako za najobičniju smenu mora da uradi ovo što je uradio, onda za aboliciju Koluvije će morati da prizna Kosovo…

  2. A da možda niste pomislili da su ova dva časna policajca sjebali veliku proizvodnju skanka koju je trebalo mafija da plasira širom zapadne evrope…kome je to smetalo i ko je tražio njihovu smenu…vođa jedne mnogo veće mafije koja iz senke očigledno komanduje ovim našim bolidima na vlasti i ovi se njih boje kao đavo krsta…naročito posle ubistva wagnerovaca.

  3. Gospodine Paroviću, on je gotov neka izađe na crtu, ovo danas što se dešava sa inspektorom i njegovim kolegom to je samo strah i nemoć, Gašić je okrenuo policiju protiv sebe sam će se smeniti, nikakvi Pinkovi i Hepi televizije neće im pomoći, narod je progledalo i nema nazad samo u pravcu pobede na izborima, radite na tome ko se skim rukuje sve same farse.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.