Vučić se povodom izbora u Srbiji obratio građanima Republike Srpske (VIDEO) 1Instagram Printskrin

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se video porukom, kako je rekao,po prvi put u životu Republike Srpske i njenim građanima.

Želim da vam se izvinim zbog strašne kampanje, koju protiv vas, naših sestara i braće, vodi jedan deo političke javnosti u Srbiji, jedan deo onih koji nikako ne mogu da se pomire sa bog zna kojim uzastopnim porazom i koji po svaku cenu žele da dođu na vlasti, pa makar to učinili preko vaših leđa, makar vas okrivili za svoje poraze, iako vam ni zašta nisu krivi, poručio je Vučić u poruci, neformalno obučen, pored novogodišnje dekoracije.

Znaju oni dobro koliko je mali broj ljudi iz Republike Srpske glasao, i to u skladu sa zakonima ove zemlje i u skladu sa Ustavom, i baš onako kako su i njihovi kontrolori na izborima potvrdili, mirno, civilizovano, i onako kako to priliči ozbiljnim i odgovornim ljudima, dodao je.

Hoću da vam se izvinim i da kažem da većinska Srbija, da srpski narod voli Republiku Srpsku, uvek poštujući Bosnu i Hercegovinu. Mi volimo Republiku Srpsku i nikada se nećemo odreći svog naroda, naglasio je Vučić dodajući „uvek ćemo biti uz vas, nećemo bežati i nećemo se sklanjati od onih koji žele sa vama da nas posvađaju“.

Vučić je na kraju poručio da će braniti narodnu volju iskazanu na izborima. Nemojte da brinete, jer mnogi spolja koji bi da nametnu njihova rešenja kako bi dobili banana državu, neće proći sa svojim namerama, zaključio je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari