Vučić se večeras u 20 časova obraća javnosti povodom dešavanja na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Jedva čekam…skoro 24 sati bez njegovog obraćanje je baš previše za nas zavisnike…

  2. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se večeras građanima povodom najnovijih tenzija na Kosovu i Metohiji, javljaju mediji bliski vlasti.

    Kako ti mediji navode Vučić će nakon obraćanja otići na administrativnu liniju sa Kosovom i tamo obići položaje na kojima su postavljene jedinice Vojske Srbije.

    Kosovska policija bacila je jutros suzavac na zaposlene u opštini Zvečan koji su u više navrata pokušali da uđu u tu zgradu, a koje je prethodno KFOR propustio da prođu. To je zlocin sto se i vidi sta rade to se vise nesme i nemoze dozvoliti nemaju nikakvog prava u svemu su preterali svega je zlo i prekrseno zlocin bez kraja sto nikakvog prava nemaju dosta je bilo !!!

  3. Zna da su satav Kfora Poljaci.Ako u Petak vičeš ,,živela Rusija,, ne očekuj od naroda koji najviše na svetu mrzi Ruse da te brani,već obrnuto.Bezbednosna procena pogrešna 100%.Na dan kontramitinga
    Srbe sa KiM nije trebalo dirati već im poslati pomoć,onih koji se tamo vode primaju plate a šepure se diljem Srbije….

  4. Sta, zar nije na Severu Kosova? Ako se obrati od tamo, obecajem, gledacu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.