Vučić: Sever smeta formiranju zelene transverzale

Ostavite komentar


    1. Nego, recite mi, pošto ste tako dobro obavešteni, da li se u Sanžaku, Bujanovcu i Preševu izdaju fiskalni računi?

      1. Nije sandžak nego RAŠKA OBLAST, a to svaki dobronamerni SRBIN zna. Opet neke provokacije? A što se tiče tvog pitanja, sigurno je veći broj izdatih fiskalnih računa nego u periodima ranijih vladica.

  1. Nike jasno o kakvoj razmeni teritorija govori Hoti kad nema argumente za ovako „teske“ reci.

  2. Albanci pokušavaju na sve načine da spreče normalan život Srba na severu KiM, a sve lošijoj situaciji doprinosi i izjava Hotija, kojom je jasno stavio do znanja šta Albanci žele i pokušavaju.

  3. Taci i albanska strana vise nemaju meru, svaka cast Predsednice sto ostro i nepokolebljivo branite nase interese.

  4. Zavrsices ti pred sudijom za veleizdaju.Moralna bedo od coveka.Srbija se prazni zbog tebe.

    1. Više se Srba vratilo u Srbiju u zadnjih godinu dana, nego u prethodnih 10 zajedno! Kako te nije sramota da iznosiš ovakve neistine? Srbija se praznila zbog odlične politike vođene u periodu 2001 -2012.

    2. Srbija se parznila u periodu od 2000-2012, vlast sve rasprodala, ostavili 500.000 ranika na ulici

  5. To je još jedan razlog više ,da ne dozvolimo Albancima da zauzmu sever.

  6. Pokreću se i poslednji trzaji,kao zelena trasverzala,preskočio je Erdogan i Sarajevo,cilj je Beč i Berlin,migranti tutnje trasverzalom u više kolona i pravaca,kocnica nema(kakva je tu naša uloga?)

  7. Они би да формирају трасверзале кроз српске територије па морају то да отму? Мисле да све што им се допадне имају право да приграбе? Па где то има?

  8. Nikada se ne mozemo odreci naseg naroda na Kosovu,pogotovo severa koji je strateski znacajan. Izjave kosovskih politicara,bezobrazluk,sirenje straha i zurba za priznavanjem su stvari kojima uspesno odolevamo dosta dugo,razgovor i samo razgovor donece nam zeljeni cilj jer smo posledica oruzja vec videli i svima su jasne.

  9. Kosovski albanci su jednostavno „gladni“ za preuzimanjem tudjih teritorija.

    1. Ne znaš da li su gori oni ili njihvo nalogodavci! Sreća pa imamo odgovornu spoljnu politiku, koja se ne zasniva više na lažima kao ranije.

  10. sever i srbi koji zive u severnim delovima su im velika pretnja u ostvarivanju tkz.zelene transverzale,jer znaju da ih Srbija nikada nece ostaviti nezasticene i same!

  11. Naši argumenti su njihova bolna tačka. Ništa manje i ništa više. Umesto da se bave ispunjavanjem preuzetih obaveza oni planiraju da uzimaju našu zemlju. Trebamo nastaviti mudru politiku ne preteći nikome, štiteći prava naroda i interese države.

  12. To je zagovarao i NATO. Ipak se u poslednje vrame povukao i preko Jelene Milić direktorke Centra za Evroatlanske Integracije predlaže kao nešto već usaglašeno u vrhu NATO da se izvrši pre bilo kakvih pregovora pomeri granica Srbije na reku Ibar i četri opštine: Zubin Potok, Severna Kosovska Mitrovica, Zvečan i Leposavić postaju deo Srbije. Zanimljivo je da Jelena (NATO) ne zagovara zamenu sa Južnom Srbijom tj. Preševskoj Dolinom jer smatra da su Albanci svojim terorističkim ustankom 1999/2001. god. stavili tačku na bilo kako povezivanje sa KiM, odnosno R. Kosovo. Interesantno je da je granica na Ibru bila granica i Otomanskim Kosovskom Vilajetu i fašističke i balističke Shqiperije e Madhe tj. Velike Albanije, odnosno nikada nisu bili Albanski.

  13. O тој зеленој трансвезали је говорио неки аналитичар на некој телевизији пре годину дана. Да, то је веза која је странцима и муслиманима битна! Србија није дужна да им даје своју територију за њихову трасверзалу!

    1. Тај аналитичар је професор Мирољуб Јевтић.Једини човек који преко 30г говори да је у питању Зелена трансверзала,а даје Велика Албанија највећа српска заблуда

      1. Највећу препреку да истина оЗеленој трансверзали продре у јавност,Јевтићу је чинио Дарко Танасковић

  14. Pa ovo nije normalno. gladni su zato sto su prestali da prave baklave.

  15. Hotijeve želje su jedno a ostvarenje transferzale drugo,Srbi su između a to neće moći…

  16. To je još jedan razlog da se borimo za naše interese i ne smemo popustiti .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.