Vučić: SNS najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je da je SNS „najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji“, alii da će morati da nastavi sa unutrašnjim promenama kako bi očuvala snagu.

„Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu očuvali. Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače“, naveo je lider naprednjaka u objavi na Instagramu.

Vučić je u čestitki povodom 13. godišnjice osnivanja SNS naveo da je „ponosan“ na rezultate koje je stranka ostvarila u tom periodu i ocenio da na poverenje naroda „mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese“.

„Verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima. Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija!“, naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari