Vučić: Spreman sam da govorim u Skupštini o spoljnoj politici Srbije

Ostavite komentar


  1. Dakle toga dana svi koji će da prate prenos da navuku pelene. Ko neće pelene ima kateter

  2. Šta je ovaj? Predsednik države ili predsednik Vlade? Biće da je ovaj lik prekardašio i prisvojio sve funkcije. Vreme je da se narod prizove pameti i onemogući ovog poludelog autokratu da više uništava institucije. Uspur, gde je ona Brnabićka? Koga ta mizerija glumi?

  3. Misljenja sam da o spoljnoj politici Srbije treba da govori ministar spoljnih poslova. Ako nije tako onda zasto imamo to ministarstvo????

  4. Nemoj ti da pricas sta je Srbija postigla. Bice to sati samohvalospeva , sati lazi… A nemoj ni da pričas ni sta će Srbija biti , molim te

  5. On i jeste za takvo drustvo. Bas ce takav kakav je (a nikakav je) pred Martinovicem, Gojkovickom, Atlagicem, Orlicem, Risticevicem i slicnima da iznosi svoje sulude strategije. Pred takvim nesvetom ce da blista, a pametni su vec odavno izasli iz Skupstine. Ni TV prenos ga nece spasiti jer pametni imaju dugme kojim biraju programe koje gledaju.

  6. A ja bih voleo da govoriš koji mi to politički sistem imamo : predsednički ili parlamentarnu demokratiju? I šta kaže Ustav, koje su tvoje dužnosti i obaveze? Ako ti to znaš – najbolji studente prava, ikada!?

  7. otkad je prvi put pomenuo „razgraničenje“ javnost i opozicija ga pozivaju na to a on će baš sada u predizbornoj kampanji da ide da objašnjava i to dok opozicija bojkotuje. providno je faraonu, možeš ti i bolje .

  8. Aleksandar Vučić zaista će protesti sve probleme u spoljnoj politici bez bilo kakvog ustručavanja. Aleksandar Vučić će reći šta to Srbiju tišti, i kuda EU ide.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.