Vučić: Srbija će čuvati svoju vojnu neutralnost

Ostavite komentar


  1. Odjednom neutralnost? Zar da propadnu *nolki* Vulinovi Leteci Vucicevi Tenkovi? Prepariorani MIG-ovi? Lazari? Pa jel Vulin bezveze posle svih ratova sopstvene nesposobnosti i tudjih majki u crnim samijama odluzio vojsku? Barem napadnite one lopuze sto zele da nas vrate u devedesete?

  2. Zar nije protekle sedmice izjavio da prestajemo sa nabavkom oružja ? Neutralnost znači ni sa jednima ni sa drugima a ne i sa jednima i sa drugima. Međutim, sada već i kome nije bilo jasno ima informacije. Uvek je reč o novcu. A na oružju i marihuani je to najslađe. Najgore u sbemu tome je što ozbiljne zemlje sve znaju, naravno baš ih briga za nas, oni slede svoje interese. Onog trenutka kada im interes ne bude bila ova garnitura doći će druga. Tužno je znati da smo takav narod zar ne ?

    1. Nismo mi takav narod vec su ovi na vlasti „takvi ljudi“. Zapitaj se ko od njih ima pretke pokopane u Srbiji pa ce ti se kasti samo zasto ih u sustini nije briga za Srbiju i zasto su takvi ljudi.

      1. Zaboravio si Slobooo, vojooo, tomooo, acooo svi se oni rimuju sa natooo.

    1. Skupštinska rezolucija, usvojena dvotrećinskom većinom, garantuje vojnu neutralnosti. Na vladi i predsedniku je samo da poštuju ustav i sprovode zakone ove zemlje. To nije teško, ali smo svedoci da se ustav krši, a zakon ne poštuju od strane samog predsednika, koji svu vlast drži u svojim rukama. Videćemo kako će režim iskoristiti promenu zakona o referendumu.

  3. Bitno je i tesko sacuvati vojnu neutralnost na Balkanu stoga treba cestitati Predsedniku Vucicu na dobro obavljenom poslu

    1. Francuska je aktivni clan NATO – OTAN pakta i koliko me secanje sluzi aktivno ( sa svojim avionima ) ucestvovala 1999 godine u agresiji na S. R Jugoslaviju , dok se izvesni ministar informisanja useljavo u 150 m kvadratnih metara novog stana i uz put birao nove tapete i cilime a ja organizovao u Francuskoj manifestaciju protiv bezdusnog bombardovanja moje otadzbine

  4. Od Srbije zavisi mnogo toga, a pre svea mir u regionu i citavom Balkanu, zato ce se zadrzati vojna neutralnost.

    1. Od Srbije ne zavisi nista, ona je potrosila svoj moralni i vojni uticaj devedesetih. Okruzena NAT-om Srbija i da hoce ne moze. Mora da slusa pobednike. Nema neutralnosti kada zavisis ekonomski od Zapada, i kada ti rusi drze energetske resurse i svakog trenutka mogu da zavrnu slavinu. Kada imas generacije glupih politicara onda nije cudo da ne mozemo biti nezavisni i neutralni.

    2. Od Srbije zavisi samo mir u Srbiji. Zato kazi „NE“ ponudjenom sendvicu i pomeri mozak iz lera.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.