Vučić: Srbija će imati ozbiljnu podršku Francuske na putu ka EU, biće velikih promena

Ostavite komentar


  1. Iz Prištine nam malo, malo stignu svakojake provokacije. Rečenica koja bi mogla najbliže da dočara njihov mentalni sklop kaže da iskren mir priliči ljudima, a divlji gnev zverima.

  2. Geopolitika danas se menja veoma brzo. Srbija će iskoristiti sve pogodnosti tih promena.

    1. Srbija će pod ovom fašističkom vlašću postati jadna kolonija zadužena do grla. Kako to imamo para koliko hoćeš a dužni smo 27 milijardi evra, a 2012 smo bili dužni 13. Čudna neka matematika.

  3. Isao u Pariz samo da zamagli danasnje priznanje Izraela koje je pripremio u Vasingtonu.
    Nije on kriv sto neustavno sa Srbijom radi sta hoce vec oni koji ne rade svoj posao kao i ona masa koja slepo kaska za njim.

  4. Neverovatno šta priča bahati autokrata. Čovek je svojim kontradiktornim izjavama i ponašanjem uveo totalni apsurd u srpskp društvo u kome razum ne može da se snadje. To vam je kao kad se obrazovan, kulturan i razuman čovek suoči sa neznalicom sa druge strane stola. Dok ovaj prvi pokušava da na čistac istera istinu i pravdu, ovaj se drugi samo i isključivo trudi da ga uvredi i ponizi bez bilo kakve opravdane argumentacije, jer neznalica je i nema. Što više zbunjuješ razum to on sve više besciljno luta. A priznaćete, kako da ostvarite cilj, kako da se fokusirate na njega i uložite svu potrebno energiju da ga i ostvarite, ako ga nema. Teatar apsurda napravio je Aleksandar Vučić u Srbiji sa svojim pionima koji ga podržavaju.

  5. Kao i obično, red pljuvanja i vređanja, pa onda red „ja pa ja“, pa red kukanja, pa red „ja najbolji i jedini“ i tako…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.