Vučić poručio Teodoroviću: Videćemo ko će duže da izdrži

Ostavite komentar


  1. Rad mora svima da se adekvatno I posteno plati. Radnici I njihova deca gladuju,izvrsitelji im plene kuce I stanove….

  2. Cena električne energije će poskupeti to je neminovno.. Ali će se pri poskupljenju misliti i na narod.

  3. Traze 200%. AV ce da nas spasi i sredi da bude samo 100%. Hvala preCednice i ako je trebalo da bude postkupljenje recimo 10%. Ovako se manipulise masom koja ima mali IQ (izbori pokazali da je to vecina u Srba). Pamet nam je odavno rasuta po svetu i nema ovde ko sta da menja.

  4. On je odavno izgubio kompas.Za poslovanje EPS a ima VD direktora,pa ministarku i Micu,pa nek ih pozove na odgovornost,a taj Mica ne da nije odgovarao,nego su ga uhlebili da ne bi opet peko prasice.Cirkus od drzave.Precednik se u sve mesa kao margarin.

  5. Struja poskupljuje zbog nestrucnog kadra,zaposlavao se svako koje clan sns.A sta radi ministarstvo za energetiku,ministarka ima dosta propusta u radu,od Zeleznice Srbije, potpornog zida u Predejanu,puteva kroz SRBIJU i slag na tortu EPS.I jos mnogo toga,CEMU ima da se pohvali??Gradjani placaju.POGINULI u Aleksincu.Predsednik cuti.!!!!! Zasto???

  6. Cena električne energije će poskupeti to je neminovno, građani su svesni toga.. Ali će se pri poskupljenju misliti i na posledice koje mogu da izazovu enormna cena struje kakvu bi EPS želeo.

  7. Struja sa svim nametima,cenom priključka,nestabilnim naponom u toku sezone,prevazilazi svoju upotrbnu vrednost.To što se u eps udomilo kuso i repato je priča za sebe ,počeli su da liče na komunalnu policiju,bitna je stranka,konačno rešenje prodaja,otpremnine i juriš na sledeće državne jasle.

  8. Tačno je samo to da je u EPu javasluk sve ostalo rečeno je predstava za narod.Svi smo izdvajali za tu elektroprivredu a sad su država u državi.

  9. Tajkuni u trgovanju električnom energijom? Da nije nešto ljut na kuma? Ili kumove? Navodno, imao je 75 kumova a danas mora da ih ima bar 100. Za jednog. Kladim se da je svim kumovima baš krenuo posao sa dolaskom ove katabaze na vlast. Sad ucenjuju kuma. E neće moći, tako mi predsednikovih supermoći.

  10. Kakav demagog.
    Grčića je postavio lično on,a sada se pojavljuje kao spasilac.
    Sramno!

  11. Dragi aco, digni ti raji cene i za 200%! Ume raja nasa da trpi, to je cudo jedno! A gosn grčića postavi bar na celo nekog ministarstva! Zaslužio je!

  12. Šta hoće više taj Teodorović ko je on i za šta se on pita i ko je on. Treba mu očitati bukvicu jednom za sva vremena nikogovicu skloni se

  13. Ako cijena struje se poveca za 200 % a place se ne povecaju odkuda narod to da place to moze da uzrokuje vece siromastvo I veliku glad specijano za djecu posebno treba bolja ishrana za razvitak

  14. Čitam botovi se aktivirali,
    @Živorad s: ‘ajde ti očitaj bukvicu akademiku, imaš li pljuvačke dosta?

  15. Najuriti neradnike i lopove i eto vam dobit 20%.Jednostavno da ne može biti prostije.

  16. Tek sada idu zarade na bedi i siromaštvu naroda,privilegovanih macana,a istom pusti zadrugu,parove,vitamine,odštampaj pare i podaj penzionerima eskurzije,popovima daj zadatke i guglaj brate…

  17. Кога Неша слина брани,Волин чува,и Вучић храни одбројани су му дани.

  18. Vučiću,jadna je zemlja gde si ti predsednik.Sve što radiš je nti čoveče nemaš veze sa životom

  19. Ako je rekao da nece…..poskupece sigurno 30%. Sve je vec vidjeno.

  20. Ko se bavio politikom pa je postavio vlasnika pečenjare za direktora ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.