Vučić: Srbija spremna za nastavak dijaloga sa Prištinom, protiv smo ‘zamrznutog koflikta’

Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas u poseti Beogradu

Ostavite komentar


  1. Čitaj Ustav predsedniče, valjda ćeš jednog dana naučiti šta su tvoje ustavne nadležnosti …

  2. Ako je to sto Vucic radi direktno protiv vazeceg Ustava Republike Srbije, zasto se: „Srbija spremna za nastavak dijaloga sa Prištinom, …“ u medijima ne naziva kao ono sto jeste: „Vucic spreman za ispunjavanje privatnih obecanja o priznanju, datim zapadnim dreserima, …“?!?!

  3. Замрзнути конфликт са Приштином није решење. Оно што је једино прихватљиво јесте решавање проблема дијалогом и налажењем компромиса, са којим су сагласне обе стране.

  4. Zamrznuti konflikti nisu nikome doneli dobro. To je samo odlaganje resnja i kupovina vremena za tzv. Albansku stranu. Da postoji namera i druge strane ovaj problem bi bio resen.

  5. Sto se mene tice, mnogo je bolje razvijati individualnu saradnju sa svakom drzavom ponaosob nego uci u EU jer smo onda mi mali poslusnici velikih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.