Vučić: Srbija želi u EU, želimo konkretan odgovor

Ostavite komentar


    1. Od kad je on na vlasti veći smo napredak ostvarili u Eu integracijam, nego za svo vreme pre njega.

    2. A za nestanak dinosaurusa, globalno zagrevanje, prvi i drugi svetski rat, za to nije optužen?

  1. Sa uhapsenim medijima, slobodom govora, privatizovanim sudstvom i pravosudjem, carizmom, potuljenim nasiljem i opstim lopovlukom, ne vidim gde je uporiste u tvrdnji Vucic Aleksandra da Srbija zeli u EU ?!

  2. Da odgovorim drugacije malo za razliku od botova koji samo znaju da spamuju odredjene reci ili niz recenica tipa Tiranija, lopov i slicno sto im je Djikica rekao jer je ovo njegov javni portal za sirenje propagande a ne slobodno novinarstvo. Slazem se, oke sam za Eu ali neka se vec jednom dogovore jer mi ovo zavlacanje sve vise lic kao zeton koji oni nas uslovaljavaju za njihove potrebe

  3. Sa propaganda divizije N1 na propagandu divizije Danas, sve u sluzbi her firera Djitlera i njegove opsesije za vlascu! I posle ce oni nekoga da nazivaju botovima, patetika i liecemerna ogavnost bez premca!

  4. Mislim da je Srbija dovoljno cekala na ulazl u eu i mislim da je krajne vreme da da udjemo u EU

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.