Vučić: Srbiji je snažno zamereno neuvođenje sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. Ajde onda da im uvedemo sankcije. Ako su nam braća neće nam zameriti, jer znaju da nas pritiskaju,znaju kako je to za nas opasno…

  2. Osim sto nije uvela sankcije Rusiji, Srbija po svemu drugome „neodoljivo podseca na drzave clanice EU“ !

  3. Srbija snažno želi da uvede sankcije Rusiji(koje svakim danom zaslužuje sve više) ali Vučić ih po diktatu iz Moskve ne uvodi.

  4. Bitanga i fukara, lažov i mufljuz, uličar i pijanica, to je predsednik Srbije ! On misli da ga ovi poštuju i cene, budala !!

  5. Ni Slucajno Sankcije Rusiji, samo nam jos ta Beda treba.Navlace Nas na Tanak Led.Treba imati Prijateljske Veze sa Rusijom.

  6. U razgovoru je snažno zamereno, a u nastavku razgovora će biti još snažnije zamereno neuvodjenje sankcija, a posle razgovora će najsnažnije biti zamereno. E sad, javnost u Srbiji koje nema, očekuje bez daha izveštavanje AV o svakoj fazi razgovora, koji verovatno ukupno ne t

  7. Више од 90% Срба боли уво што нам замерају. Напротив, они осуђују увођење санкција Русији.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 10

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.