Vučić: Srušeno poverenje sa zapadnim svetom po pitanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Kalimero, pokušava da izigrava tigra! Daj urazumi se. Svi su te pročitali i žele da ti pomognu da bez manje stresa odeš sa vlasti.Ne pokušavaj da Srbiju ponovoda uvučesu neki rat, zarad još nekog meseca vlasti.

    1. A gde su botovi?J..o je cvorka,vise ga nebrane ko nekad,stvarno ce zglajzati ubrzo.

      1. Pošaljite mi odgovor!
        Zašto diskvalifikujete moje komentare?
        P.Sajdžo Bogutovac

        1. Nisi jedini kome se diskvalifikuju komentari,ako te to moze utesiti.A zasto?Mislim da sam najbolje znas kao sto i ja znam.

    2. Na osnovu čega si ti zaključio da „oni“ žele da Vučić ode sa vlasti? Pa,njih baš briga ko je na vlasti u Srbiji. „Oni“ imaju svoj interes i to je to,a to što si ti za takvu ideju,dođe mu na onu „što je babi milo,to joj se snilo“. Vlest se ruši na izborima,kakvi god da su,fer ili ne fer,ali je i činjenica da Vučić u ovom trenutku ima većinu,kakva god da je,a kako će opozicija to dostići i sa kakvim programom to je već unutrašnje putanje. KiM je nacionalno pitanje i za to svi treba da se borimo.

        1. KiM je nacionalno pitanje ?! Boreci se za KiM ostadosmo bez Srbije – Da bi spasili prste mi izgubimo nogu do kuka, i ponosno pricamo o borbi, pravednoj ( problem je sto nema ni mudrosti ni znanja) ! A sto se tice Vuciceve vecine – pa i milosevic je imao vecinu a onda kada se magla razisla ostali smo na goloj livadi !

      1. U pravu si. Milosevic je isto tako na prvim izborima dobio 89% glasova, ali je toliko dugo i tako dobro zavrtao Zapad, da su morali da ga odlete u Hag, ne bi li prestao da ‘dobija’ na izborima?!
        Sta mislos da ce se desiti sa ‘izbornim pobedama’ tvog Pobednika kada njegovim zapadnim Mentorima dosadi ‘zavrtanje’ oko obecanja priznaja Kosova?!

        1. Daj,ne lupaj više. Ne mogu da verujem,da u Srbiji postoji još ljudi koji porede Miloševića sa bilo kim. Ovo je na delu čista diplomatija,a do sada sa Srpske strane nije ispaljena ni jedna petarda,a kamoli metak. Milošević je priča za sebe,u drugom vremenu,prostoru, okolnostima…

          1. @ maliVuk kad ces bre vise da porastes??? pitanja su ti kao da si bas sad pao sa kruske…ili si stvarno mnogo mali (citaj zelen) pa ni ne znas sta pricas, ali si nacuo nesto pa ajd“ i ti nesto da dodas, ili si od onih koji svaku pricu okrene naopako i na tudju stetu…
            Sve sto se danas deshava i poslednjih 30godina na brdovitom Balkanu a da ima veze sa Serbskom vlaschu pocinje sa srpskim ocem Miloshevicem, njegovim podanicima, obozavaocima i sledbenicima njegovih fashistickih ideala i dela. Miloshevic je ovo zapoceo, narod ga je oberucke prihvatio, lepio slike po sofershajbnama, pretvorio ovozemaljsku Serbiu u „nebesku“, izmislio dizanje tri prsta, i razdvajanje Serba od, na njihovo zaprepashcenje ostalih Jugoslovenskih/tada naroda i narodnosti…nista nije ‘prica za sebe’ sve je povezano i uvezano u jednu veliku Serbsku (citaj Serbska vlast i masa ispranih mozgova, sa casnim izuzetcima) salamanderu, zbog koje trpe ostali narodi na Balkanu.
            Ali ovo je Vucicu idealna prilika da se najzad potpuno okrene majcici Rusiji i zdravijem zivotu – ispijajuci Ruski kvas.

          2. Vucic bi hteo da bude Milosevic ali ne moze. Srpska strana je pokazala neznanje i neukost. Samo vama botovima dobro ide koliko vidim. Kako su tebe izabrali? Svaki dan govorimo centrali da nam posalje najbolje botove na ovaj portal. Ti si malo vise filozof bot, sto je dobro.

          3. Cista diplomatija? Ti ne bi znao kako izgleda prava diplomatija ni kada bi te udarila u glavu. Vrlo je umesno porediti Milosevica i Vucica jer se radi o licnostima istocnjacko-diktatorskog kova, koji bi zarad jos jednog dana vlasti prodali i sopstvenu porodicu ako treba, kamo li Kosovo. Kosovo je ovde kolateralna steta u njihovoj igri prestola. Obojica su spremni na sve da ostanu jos malo na vlasti, jer odlazak sa vlasti nije samo gubitak moci, nego i suocavanje sa krivicnom odgovornoscu sa kradje i pljacke, zloupotrebu funkcija, upropascavanje svega cega su se dotakli. Takodje, radi se o ljudima koji su odrasli i skolovani na istoj zloj ideji, zasnovanoj na potpunoj kontroli i kriminalizaciji drustva. Uostalom, Vucic je covek iz Milosevicevog perioda. To sto pokusava da ubedi ljude da se jednog jutra probudio prekriven plavim carsavom sa zutim zvezdicama Evropske unije, mogla je samo naivna budala da poveruje. Bio je i ostao obican politicki sibicar, prevarant sitnog kalibra. A usao je u igru sa velikima pa se zaneo pomislivsi da moze da blefira one koji su tu igru izmislili. On je, pak, igrac samo za ovaj lokalni nivo, i to dok oni ne kazu da je partija gotova i da sad mora lokal da se pocisti i provetri.

          4. Aha. maliVuk, ili VelikiBot. Brate bote na delu je čista pljačka, prevara i otimačina. Mene baš to ineresuje, ono što ti nazivaš diplomatiojom je samo šarena laža. Govoriš o diplomatiji pevca Ivice Dačoća?

      2. @maliVuk*** Kako se ti „boriš“ za Kosovo i gde? Kakav ti je rezultat?

        1. Vrlo rado bih te poslao u vojni odsek,lično da proveriš jedno ime,ime oca,prezime i datum rođenja,usput bi i saznao i rezultat,a i to,da nisam sa KiM. Ne znam samo da li bi se onda „pravio blesav“ ili šta si ti uradio po pitanju KiM-a?

      3. Ko ti brani idi bori se.
        Nacionalni interes je ne boriti se za ono za sta psiho kaze da je nacionalni interes. Ja necu da sledim poziv bivseg vodje navijaca koji smatra da mu je Srbija severna tribina Rajka Mitica a narod Srvije copor navijaca

    3. Cestitamti druže sve si reko nemamo viška omladinu danam ginu .omladina zdrava pametna sposobna odoše u zapad (nijedan ne prema braci rusi i kini)

    4. Psiho Psiho SIZOJE STA JE S TOBOM PA TI NE PRATIS DOMACE MEDIJE I NEMAS SVOJE MEDIJE…..JAO MUKICA KAKO DA TI POVERUJENO . JBT U DILEMI SMO. Jbt ovaj prica ko ja kad sam bio u 1.razredu osnovne … Axaxa Sizoje Musliu Alek.. Aco Srbine Aco Srbine

  2. Već vidim za par meseci kako nam Kim il Sung stiže u posetu vozom, posle tri meseca JAHANJA VATRENOG KONJA. Ali ..ima problem NEMA STANICE ŽELJEZNIČKE !!! Kako u prokop čoveka da dočekamo. A i NE MOŽE PREKO PEŠTE .. nema pruge više iz NovogA SadA !!!

  3. To znači da Vam je pogrešna spoljna politika, molim, podnesite ostavku!

    1. Zbog čega da podnese ostavku?! Što je rekao da KFOR ne radi svoj posao i da su za to plaćeni od UN po rezoluciji UN1244?! Nemaš ti pojma o politici,nego samo dole Vučić,a šta dalje,to nije važno,nekako ćemo se već snaći. Klasično razmišljanje jednog SzS-ovca. Tupavo.

      1. Rezolucija 1244 saveta bezbednosti UN nikako ne spominje Srbiju vec SRJ i prema tome Kosovo je izgublen za uvjek!

        1. Jesi li to sam skontao ili si čuo negde? Pročitaj Ustavnu povelju Zajednice Srbije i Crne Gore, član 60

        2. Kobra, Srbija je naslednik SR Jugoslavije . Crna Gora je napustila zajedničku državu i ona je morala tražiti mesto u UN i sve redom, a Srbija je nasledila sva prava pa tako i rezoluciju 1244. E sad zašto naši političari ne pominju tu rezoluciju? Ne znam, možda su postavljeni tu gde jesu i plaćeni da je ne pominju. A ti ne piši gluposti jer rezolucija 1244 važi!!!

        3. Vidim upija se svaka rec izgovorena od strane vodje, pa se tako redom i bez ukljucivanja mozga upijaju i gluposti. Imas internet, ne moras 24h da ga koristis za odbranu vodjinog lika i dela, ukucaj na Google „unsc 1244“, procitaj i uveri se da tvoj vodja ne razume engleski jezik bas najbolje. I mani se prosipanja njegove propagande, on to radi za pare, ogromne pare, ti ovde treba da zivis i da sutra ljude oko sebe pogledas u oci, decu da pogledas u oci… on ce otici odavde prvom prilikom, opljackali su zemlju za ovo vremena vladavine toliko da svi mogu da zive na Bahamima naredne 3 generacije. Ukljuci mozak, informisi se, predtani kao noj da zabijas glavu u pesak, tako ti guzica ostaje nezasticena…

      2. Ne da ce da podnese ostavku nego ce na sud sinko. Ostavi se ti botisanja, nije to za tebe. Mozda knjigu u ruke pa nauci nesto pametno. A ne da piskaras za vucka i sektu. Sta ce ti to u zivotu?

      3. Pa pročitaj naslov čoveče: „… Srušeno poverenje sa zapadnim svetom…“. Jesmo li ti i ja srušili to poverenje? U kom svetu mi želimo da živimo? Kojim smo zemljama okruženi? On nije znao da vodi politiku prema svetu kojem pripadamo i treba da podnese ostavku. I ne može da se vodi politika sa nepismenim ljudima oko sebe, a ni sam nije dorastao tome.

      4. Вучић не зна и не уме да оствари дубље везе са међународнном заједницом. Његов речник је уличарски и бахат, за домаћу и међународну јавност. Радикал у најгорем издању. Због тога треба пронена.

      5. Da podnese ostavku jer je nesposoban i jer mi već petu godinu uzima prvo 10% , a sada 5 % od plate i pare daje stranim bitangama (čitaj investitorima). Da podnese ostavku jer je upropastio život meni i mojoj porodici. Da podnese ostavku jer je od Srbije napravio kazamat. Da li je dovoljno razloga?

      6. Teško je biti Srbin medju Srbima
        Jedni su protiv drugi su za treci su ni za šta
        Zato nas ovi sa zapada i zezaju baš u zdrav mozak
        Treba biti zajedno

      7. Da podnese ostavku jer je takve kao ti navukao da glasaju za njega sa pričom kako će učiniti čudo sa Kosovom a u stvari ne može ništa nego ono zbog čega je prethodnica pretio vešanjem na terazijama zbog čega je učestvovao na hajku protiv Djindjica.Kosovo mu služi samo kao izgovor da ostane što duže na vlasti Svi su za njega izdajnici svi lopovi svi kriminalci svi lažu samo je on svetac I ne mogu da vjerujem da još ima onih koji veruju u to .

  4. Ali naši, tj. Vaši prijatelji: frau Merkel, Makron, Džonson i mnogi drugi? Više nam nisu prijatelji, a? Znači ostao samo Putin.

    1. To sto je nas prvorodjeni tek sad ukapirao da ga zapad dribla na najgori moguci nacin, narod je odavno video i neprestano ukazuje na njegovo politicko slepilo,on od svega vidi samo svoje licne ambicije i licnu korist, materijalizam je njegova osnova i cilj a sve druge ljudske vrednosti je pogazio i bacio u blato pa se sad sam valja u mulju u kom je upao svojom krivicom.

    1. A ko je po tebi sposoban? Đilas,koji je već bio u vlasti i pokazao šta ume? Jeremić,prodana duša? Obradović,koji bi nas sa svojim ulećanjem u RTS podsetio na svoj ekstremni program desnice i uveo nas odmah u rat? Ili onaj balvan Trifunović,kojem je rečnik kao u kočijaša? Ko,ko je po vamaSzS-ovcima tako sposoban i odgovoran? KO?

        1. Malivuk dezurni bot veceras…Pazi kvalifikaciju – prodane duse.. ne znam samo zasto ovde botuju kad Danas ne cita niko ko za sns glasa

          1. To mu je partijski zadatak – kao ima i van SNS ljudi koji veruju u vodju i njegovu premudru politiku !

      1. Za pomenute ne znam da li su sposobni, za ovog gospodina sam siguran da nije sposoban, ljutnja tu ne ppmaže.

      2. MaliVuce, nije moguce da ti dosad niko nije rekao da si medicinski fenomen? Toliko godina ziveti samo sa malim mozgom, gde je centar za ravnotezu a ostali od vitalnog znacaja su u velikom mozgu koji ti neposedujes?

        1. Vrlo rado bi ti odgovorio u mom stilu na ovakav malouman komentar koji si napisao,ali onda mi redakcija ne bi objavila isti,što bi bilo sasvim korektno i u redu,jer nema ama baš nikakve veze sa tekstom na koji se daju komentari.

          1. Malivučiiiiću, pokušah da izbrojim koliko si komentara i replika napisao na ovu vest, ali odustadoh i manuh se ćorava posla. E, sad’ lepo izanaliziraj sve to, ali pošteno i valjda ćeš doći do zaključka da, nažalost, nisi dorastao tom poslu kojeg si se latio (štancanje) kao bajagi komentara. Ne gubi vreme kao resurs već radi nešto kreativnije u skladu sa svojim skromnim mogućnostima. Ako te je neko ubacio u ovu „mašinu“ to ne znači da je bio dobronameran prema tebi. Preispitaj se pod hitno.

      3. Aj, iskuliraj malo. Pa nije kraj sveta sto nece biti radikala na vlasti. Vama ne treba vlast da bi pokazali kolike ste budale. Ono, istina, nece biti vise benefita zbog balavljenja na komentarima, ali sta ces.

        1. Čini mi se da je i tebi Vučić „kost u grlu“,samo ti budi debil i ne odustaj od toga,imaš moju podršku.

      4. Zar Vučić već nije bio na vlasti???Zar nije bio ministar informisanja kada je ubijen Slavko Ćuruvija u Miloševićevoj vladi Tada je bio radikal pa se ne računa Sada je napredan.On je kao nov svež kadar a ničim drugim se nije bavio osim politike a sve zna.U sve se razume Pa samo to je dovoljno da se pametnom čoveku smuci ta njegova žvaka

  5. Ovog coveka vise nema smisla na dnevnom nivou pratiti sta prica. Nego jednom u 7 dana pregledati sta je sve rekao, videti da je po obrascu uvek sizofreno, i vise ne obracati ni 5% paznje na ovo ocigledno nalupavanje i bulaznjenje koje nam salje sa svakog kanala.

    1. Ja ga uopšte i ne gledam, niti čitam. Ovde sam samo naslov pročitao i jasno mi je sve. Pročitam komentare i to je to. Taman posla da gledam takvu nakazu, po ceo dan držim daljinski i menjam program čim se on pojavi.

  6. Vucicu, u cemu je problem? Na koga nam se ti to zalis?!
    Na one koji vec 20 godina od tebe i prethodnika jedno isto traze i na potpuno isti nacin nas tretiraju?!
    Ili nam se zalis na samoga sebe, kome je trebalo 7 godina ociglednog pravljenja ‘briselskih budala’ od sebe i svog Naroda u nekakvim ‘pregovorima’ da to konacno i glasno sam sebi priznas?
    ‘Fali li tebi neka ‘daska u glavi’, Vucicu?! … Omanja ‘pilana’ reklo bi se.
    I sta ces sad? Nazad ne pregovore cim ti ukinu poreze?!
    Tebi ipak najvise teba psihijatar i najjace kalijumske pilulice iz apoteke …

  7. Albanci tereorišu 28 ljudi. Ti si isto tererisao 28 ljudi od kojih je jedan umro u Savamali i još nisi pronašao ko je to uradio.

    1. Pa za to vreme, obogatio se on, brat, porodica, sadašnja, bivša žena, ljubavnice, kumovi, ljubavnici, sluge iz rukovodstva stranke, tajkuni, navijači njegovog kluba, brojni članovi stranke, kosovska i srpska mafija, popovi, članovi bivše mu stranke i satelitskih stranaka. A ti o sedam godina izgubljenog vemena…Dobro je on popunio to vreme!

    1. A, zamisli kad se udruže on, Martinović, Maja Gojković. Uhh, bolje da ne zamišljaš.

  8. Jel su ovo tvoji reci ili cekaosi sutra dan da se sastajes sa Cupurina i on ti pise sta da kazes jer juce i prekjuce nisi to rekao ali posle susreta sa ruskom ambasadorom ?!

    1. Cepurin je dobrodosao na poziv u Srbiju, a ti uzmi svog Vucica u Pristinu, postavi ga za sto u nekoj kafani i neka tamo pregovara sa svojim Tacijem, sve dok Cipuljici i Jajinci ne priznaju vasu kvazidrzavu …

    2. Tvoji ni u WC ne idu dok im to ne dozvoli americki ambasador tako da…

      1. Bit AmerikanFIL je nesto sto ti donese dobro samo gledaj ko su saveznici sa Amerikancima kakva im je stanje u derzavi cak i derzavu ako je nemas imaces biti Rusofil samo gledaj one koji su saveznici rusije i ako imas derzavu srusicetise TAKO DA …

  9. Super. Viśe nećemo primati novac od pred pristupnih fondova, bes povratne pomoći. A o ostavci zbog kraha tvoje politike ?

  10. IZDAJA JE U PITANJU
    Vučić je predao Kosovo 30.juna 2015.godine i žrtvovao Srbe. Ko to ne vidi taj nikada neće ni videti.
    P.Sajdžo Bigutovac

  11. Druze komesaru Vucic: Odi kod Putina i njegove satrapije da ti pomogne ali, nema vajde. Mozda, podkomesari Dodik i Irinej i njihove satrapije???

  12. …………..’Vučić je rekao da su „oni hteli da mu donesu“, ali da je on imao druga posla’. Pa, onda u redu, no problem, kada ONI budu tebi potrebni ili kada ti trebaš nešto NJIMA da odneseš i ONI će tada „imati druga posla“. I onda, molim lepo, nema ljutnje i plakanja. Pretposlednji pasus ove vesti je vrh nepragmatičnosti u vođenju nekakve politike čije plodove odavna ubiramo, a tek ćemo ih brati. Kuda, kako i dokle mislimo mi (pre svega On) ovako Bog dragi samo zna!?

  13. Pa ko **be zapad…. prvo Ivica je mobilisao sve od Somalije preko Nepala do Maldiva…

    Drugo Toma ima Ruše i Kineze ne može nam niko ništa

  14. Predsednik koji odustaje od diplomatije i zatvara se u sebe. Pa bravo.

  15. Mene zanima, zašto je gospodin Predsednik išao na ove pregovore, znajući da arnauti neće ispuniti ništa od onoga što se dogovori i potpiše? O čemu je razmišljao i na kojim je idejama „jahao“ ili, žargonski, „na čemu je bio“? Posle odustajanja od ZSO, nije mogao da očekuje ništa drugo nego da ga Tači i Haradinaj gurnu u „magareću klupu“ i igraju se sa njim kao sa poslednjim naivcem. Nije poverenje „srušeno“ gospodine Predsedniče, nego Vam je na kraju stavljeno do znanja da ste, što je veoma interesantno, igrali na pogrešnu kartu. Nastavili ste da glumite „dobrog momka“, znajući da ste medju hijenama koje ne znaju za milost i, koje će vas rastrgnuti čim im se pruži povoljna prilika. Isti sindrom kao kod gospodine Tadića, koji je umislio da ga ceo svet voli zbog njegove lepote i pameti. Predsednik koji dozvoli da ga namagarče ovi divljaci i kriminalci, nije zaslužio više da bude predsednik. Zaštoi ste odustali od ZSO, gospodine Predsedniče?

    1. Ihhhhh, pa nemoj tako oštro Kneževiću ljuti tiću. Pa do juče si gospodina čiju funkciju pišeš velikim slovom (valjda zbog uzvišenosti iste ili onoga ko je na njoj?) kovao u zvezde i ovde branio do poslednje kapi naše krvi (doduše, i iskreno, samo tastaturom). Šta sad, odjednom, bi? Odavna poznato, i u praksi provereno, od plakanja i naknadne pameti nema vajde. Bez nervoze tiću, opušteno, biće ono što biti mora.

      1. Da ste malo pohadjali školu, ili samo prolazili pored škole, shvatili biste zašto se predsednik u ovom slučaju piše velikim slovom. To nije stvar mog poštovanja već pravopisa. Inače, branio sam ono što sam smatrao da je dobro uradio taj, naš, Predsednik, isto kao što i kritikujrem ono što nema nikakvog smisla niti logike. Šta je tu čudno? Očekujete da pokazujem idolopoklonstvo prema nekom od ovih politikanata, ili je nešto drugo u pitanju?,

        1. U kom se to „slučaju“ piše velikim slovom? A, u kom „slučaju“ se onda ne piše velikim slovom pošto ste apostrofirali „ovaj slučaj“? Ako postoji „ovaj“, onda postoji i „onaj“ (slučaj). Koji je taj drugi?

          1. Piše se velikim slovom kada se misli na aktuelnog predsednika bez navodjenja konkretnog imena i prezimena.

          2. @Zoran Knežević: Gde to piše? Kojim pravopisom je to regulisano ili naznačeno?

    2. Zorane,
      Ne bi bilo loše da se naučiš dijalogu.Da bi to uspio treba ti i domaćeg vaspitanje, što ti očigledno nedostaje.
      Tragikomično je da vi koji pripadate genocidno- fašističkoj rulji nekoga nazivate divljacima.
      Svi u vašem okruženju su nevinašca u odnosu na vas.Unervozili ste se.Jeste li to mislili da na Kosovu glumite Srbiju? Vidjeli ste da je to samo želja,u stvarnosti nula.I na kraju volio bih da vam ludak-klovn Vučić traje što duže , jer vam veći neprijatelj ne treba.

      1. Gospodine „Mitrovčanac“, bolje vam je da se deklarišete pseudonimom koji Vam više odgovara nego što skrnavite ime Mitrovice. O kakvom dijalogu Vi pričate, gospodine? O onom u kome Srbi ćute dok ih vi, poludivlje arnautsko pleme, silujete, ubijate i proterujete, uzurpirajući njihovu imovinu? Pa takav „dijalog“ Srbi praktikuju već više od jednog veka, nadajući se da će od „onih stvari“ da naprave pitu ili, da Vam prevedem, da od divljaka, koji su čudom prirode, zalutali u 21 Vek, naprave civilizovan narod sa kojim se može organizovati neka vrsta suživota?! Samo da Vam napomenem, kako bi razočarao vašu bolesnu i divlju prirodu, Srbi NIKADA nisu bili niti pripadali genocidno-fašističko-nacističkoj rulji, za razliku od vas arnauta, koji ste uvek kaskali za guzicama osvajača i bili njihove najvernije i nakjsurovije sluge. Tako je bilo od dolaska Turaka kojima ste služili kao sluge spremne da izvrše i najneverovaztnija zverstva. Služili ste svim osvajačima, a tokom Drugog svetskog rata ste se pokazali u pravom nacističkom svetlu. Trebalo je da nam bude jasno sa kakvim genetskim zlikovcima imamo posla. Nažalost, ponovili smo grešku i još prihvatali „izbeglice“ iz Albanije?! Mislim da ste se, baš vi, arnauti, unervozili i da sve više i više gubite kompas, ako ste ikada i čuli za takvu spravu. Sami sebe ćete „zakopati“. Ničija nije gorela do zore. Razmišljajte, ŠTA ĆEMO POSLE? Kada mi jedan Albanac govori o domaćem vaspitanju, uvek očekujem nož u ledja. Živeći medju vama, znam da vaše domaće vaspitanje, baštini tu „vrlinu“.

    3. Od prvog dana se ZSO koristi za marketing, jedina bitna stvar je sverc svega i svacega uz budno oko vodjinog brata i kuma! To je jedina istina oko formiranja ZSO. I to ce vam reci svi Srbi sa severa Kosova, svi koji tamo zive i znaju o cemu se radi. Nikad plan i nije bio da postoji ZSO, bitno je da konflikt traje jer obe strane vrte ogromne pare (nasi direktno, sipci od reketa). Ne zavaravajte se da je ova (ili bilo koja dosadasnja) garnitura vlasti bila spremna i sposobna da resi pitanje Kosova i Metohije.

  16. bila jednom jedna zemlja, u njoj behu neki tamo
    pesnici, evo nešto stubca
    od Pere nam Zupca:

    Перо Зубац

    Александар Вучић је наш Бог

    Александар Вучић је наш Бог. И свако у њему
    има и пријатеља и брата
    Када би наша Србија била девојчица
    онда би Александар Вучић био њен тата.

  17. Ovi oko njega su usijane glave, a on je kao reaktor u Chernobyl pred eksploziju. Ceka se samo operater da pritisne AZ-5 dugme.

  18. Potpuno smo uskladjeni Poverenje je Unistdno ! Delim isti stav sa predsednikom ! Smatram da je potrebno otpoceti sa Elektronskom Operacijom na Albanskom Jeziku gde se gradjani obavestavaju da u slucaju vojne intervencije njihova bezbednosti nece biti narusava .Moj plan je bio da formiramo konfederaciju bez granitce .Ali ocigledno da Mali natalitet u Srbiji rusi taj plan .

  19. Pa,svakom u Srbiji je jasno da zapadnoevropskim državama odgovara ovakva situacija na Kosovu i Metohiji. Razlozi za to su različiti,da ih ne nabrajam,ali je činjenica da neće dozvoliti nikakvu promenu i toga treba da smo svesni. Međutim,to nije razlog i ne daje nam za pravo,da ne nastavimo borbu za naše KiM. Naravno da u takvim procesima nema poverenja i baš zbog toga treba krenuti u još dinamičniju kampanju i političku ofanzivu.

    1. OO bravo za ovaj pamflet. Ko da te licno drug Vucic pravio. Koje ste vi dijabole. Pa da li je realno da postojite? Ko ste bre vi, ljudi? Cime vas hrane? Da li se kupate? Ja stvarno ne mogu da razumem ko moze da razmislja na ovakav nacin i sastavlja ovakve komentare. Pazi, ofanziva, borba, jurisi, cuda-muda. Kako im to odgovara ovakvo stanje? Ajde, ako mi to objasnis povlacim sve sto sam napisao. Kako im to odgovara takva situacija, kad se uporno trude da je promene? To sto se nama ne svidja, to je vec neka druga dimenzija. Niko nama nije kriv sto smo izgubili dodir sa realnoscu kao narod. Za vas koji pisete ove bljuvotine je sasvim jasno da to radite sto ste retardirani, ali iskreno vi ste desetak posto glasaca koji drzi ove zalutale na vlasti, ne razumem sta je sa ostalih 90 % koji glasaju za vas. Koja je to blokada u mozgu? I jos jedno pitanje, ono sto me muci prethodnih dana i sto bih voleo da vidim, sta mislis koliko bi autobusa napunio kada bi sutra ljude poveo na Kosovo? Koliko njih od onih 100 hiljada pristojnih Srba bi stvarno uradilo nesto za svoju zemlju a da to ne znaci neke povlastice, vec zrtvu? Ja cenim, ne vise od deset iz cele Srbije. Ali cete zato svim silama zagovarati borbu, ofanzive i ostala sranja, sve dok mislite da ima budala po Srbiji koji ce ginuti da bi vi ladili jaja i kuckali komentare. Jedno je jasno, vi ste proslost, samo jos niste svesni toga. I iskreno se nadam da ce to biti tako zauvek.

      1. Kratko – kapa dole za komentar! Jedan od (veoma) retkih, ali koga zbog toga što napisaste boli uvce? Mazohisti smo mi teški, nema nama spasa, i to poodavna. Nažalost!

      2. Odgovor ovom rrrr : Ne razumem zašto živiš u ovoj zemlji ako je ne voliš. Evo ja cu biti prvi među tim dobrovoljcima u autobusu, a siguran sam da ce ih biti još. Jel problem biti patriota i ne dati svoju zemlju neprijatelju?Kako te samo nije sramota. Dakle, mnogi od čitatelja Danasa su veće ustaše od Hrvata, a ti si jedan od glavnih. Ili ako ti je lepše veći balista od Šiptara.

  20. Ovog „čoveka“ je uhvatilo totalno ludilo, u jedno istom tekstu reče da nije dobio izveštaj evropske komisije, a u istom reče da je pročitao samo prvi deo. Skloni se nemoj više da nas brukaš i praviš blesavim.

    1. Da si malo bolje pročitao tekst,ne bi brukao samog sebe. Skratiću ti,“hteli su da mu donesu,ali je u tom trenutku imao druga posla“,a kasnije je sa Brnabićkom analizirao sve,gde je i pročitao jedan deo. Šta ti tu nije jasno? Izgleda da tebi ne treba Vučić,da bi ti bio blesav.

      1. Kolega mali VUCE, centrala vas je proglasila najupornijim i najvatrenijim braniocem misli naseg predsednika na ovom portalu i zbog toga bi hteli posebno da vas nagradimo. Imamo fenomenalne tople sendvice sa sunkom koje sluzimo sa vrhunskim vocnim sokovima koje Srbija proizvodi. Molim vas svratite do stranacke menze kada zavrsite smenu da vas ugostimo posle ovako napornog dana. Sve najbolje

      2. Dno dna. Covek koji botuje je drustveni talog. I jos za av. Fuuujcina.

  21. U narodu postoji izreka da je čovek – ono što jede. A vrhovnik redovno jede lignje. I to je dovoljno za potvrdu njegovog karaktera i o kakvom se ljigavcu radi.

    1. „Reci mi šta jedeš pa ću ti reći ko si“. Lignje!? Onda je kulinar u pravu.

  22. Svaka zemlja ima policiju; jel srpska policija na Kosovu – nije; ko je onda policija na Kosovu – ova što je hapsila sumnjive za korupciju a to rade sve zemlje sveta; ako nema policije cveta kriminal a to nije dobro

  23. Od kada je to sada adevkavatna slika o našim dešavanjima iz stranih medija,a ne o pisanju domaćih medijašto naravno ne isključuje praćenje stranih medija.Sve je čudno.Pa je čudno da je bio obavešten o upadu Kosovske policije i čudno da je narod obavestio samo neznamo gde i kako i kojim putemo upadu,a TV ni jedna to nije gradjane obavestila,pa ni ti što su uhapešni nisu znali.Čudno je i Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije nije dobio,a to je pitanje,pitanja br jedan.Sve je čudno.Čudno će biti možda i ti koji su uhapšeni ako stvarno budu umešani u kriminal,jer vidimo d a se neki oslobodjaju,a neki ostanu u zatvoru.Tu je sve čudno.,a nama sve rečeno i mi stalno neinformisani i bahati.Čudno je i da se vojska diže na borbenu gotovost,neznamo šta to znači,kakav nalog ima da brani Srbiju ili da upada u Kosovo i da se javnost do usijanja uznemirava ,a naravno postoje sredstva praćenja pa Evropa to gleda i verujem,možda se i sprda sa takvim pnašanjem-odlukama.Sve je čudno.Možda je sve to ispravno i deo strategije-politike-diplomatije,koju mi matori,bolesni ili još neki neupućeni neznaju,sve je kod nas čudno,Čudno je jer niko u sve ovo ništa neveruje ili veruje u sve.

  24. Da je srušeno poverenje Zapadnom svetu- ta izjava nevalja gos Vučića.
    Kada je tamo pred 1970.g. u Sali Narodnih heroja u Beogradu Lazar Koliševski držao sastanak sa studnetima i na pitanje Čija je inicijativa i podsretkavanje da Bugari traže od Jugoslavije Makedioniju,odgovorio je- Na one na koje vi mislite,oni kažu da sa tim nemaju veze.Naravno da su to bili Rusi,svi smo verovali i bili uvereni.Ali je diplomatski odgovorio.Tako ni Vučić nesme kao predsednik da se izjašnjava,to uvek treba da ostavi opoziciji da kaže i uvek da se pokriva i kada tako misli da stranim diplomatama kaže,to jerekla opozicija.Opozicija služi Isto dobro da vodi državu kao vladajuća stranka i iza nje da se sa krije i kroz nju da kaže,a ne da je vidi kao neprijatelja,nego kao sradnika,a posebno da Bubne ovako nešto,to sutra nemože nikada ni on ni njegov naslednik da opere.Jer,nije sila,niti nože ekonomski niti vojno,pa ni politički,a sada vidimo ni diplomatski.Ovo je težak Faul Vučić napravio i bojimo se da sve više upada u glib,što on,nego vuče i nas.Najbolji uspeh sada treba da vuče,da se nigde u javnosti ne pojavljuje i čeka milost naroda,a od zapada,tu više nema milosti.mi smo ovakvim potezima zakopani.Da bi dalje živeli,prvo se moramo otkopati,p onda uspraviti.Nevalja.Deda kaže.

  25. na skupštini se opet hvalio kako je satima sjedio u stolici i nije htio da ide u toalet.ovaj čovjek očigledno ima neki poremećaj iz djetinjstva,možda koprofagija,šta li,ili je oznaka shizofrenija F20.

  26. Ovim izjavama ne treba komentar, vec strucna analiza psihijatra. Znao je od 17. maja sta ce se desiti i?… Ne gleda nasu televiziju vec SNN,Rusija 24 Skay itd To gleda kad nije na Pinku,ili RTS. Nema vremena za domace jer je stalno na jednoj ili drugoj uzivo. Navodi da je u danu hapsenja razgovarao sa nacelnikom General Staba i da mu je IZDAO NAREDJENJE ZA PUNU BORBENU GOTOVOST. Pa ovo je smejurija. Znao je sta ce se desiti 17 maja a NAREDJENJE izdao 27. Kazi covece da je sve dogovoreno i nemoj se vise upetljavati i brukati Srbiju. Izvukao si kriminalce sa KiM i smestio ig na galeriju u Skupstini da nebi bili na pohapseni. Glavni osumnjiceni nisu bili dostupni ROSU. Pohapseni su samo vojnici a generali sklonjeni. Ceo svet to vidi smo neki glasaci SNSa ne vide.

  27. Veoma jednostavno. Obecanjem o pravno obavezujucem sporazumu sa Pristinom, Vucic je dobio podrsku Zapada, predpirsutpne fondove I investicije. Tu ekonomsku pomoc je iskoristio za ucvrscivanje na vlasti, zloupotrebu drzavnih resursa i krsenje elementarnih demokratskih nacela uz koketiranje sa Rusijom I Kinom.Sada kada je jasno da nema sporazuma sa Pristinom, EU (i SAD) su „progledale“ I uocavaju autokratsku vlast I salju poruku da to vise nece tolerisati. Napredak ka EU je sada prakticno zaustavljen, a u pitanje mogu doci pomoc I nove investicije. ni Kinezi nece imati interesa da ulazu, ako se odnosi sa EU pogorsaju. Na politickoj ravni pocinje borba za stvaranje uslova za postene izbore, ukljucujuci i slobodu medija, a EU ce sve to pomno pratiti. mislim da cemo do kraja godine dobiti novog Gonzalesa koji ce na osnovu zahteva opozicije dati predlog nekog novog lex specialisa.

  28. Psihopata i patološki lažov.Da ne pomenu Đilasa propao bi mu intervju.Mora da ga i nožu sanja u kombinacijama sa Jeremićem,Šolakom ,Obradovićem i Trifunovićem.

  29. Aca protiv ‘Zapadnog Sveta’, … A?!
    Zar nas Voljeni nije mitsko stvorenje, sam protiv najmocnijih, … David protiv Golijata, … Zapad koji naseg mucenika na Krst stavlja?!
    Pocinjem kampanju, ovde na internet stranici ‘Danas’-a da apelujemo na Patrijarha Irineja da ga kanonizuje sa Sveca; ‘Velikomucenik Aca Cipuljicki’?!
    Druge alternative posle ovoga nema, osim, mozda, psihijatrijske ustanove ….

  30. A objasni nam molim te, u kom je to ‘prostoru’ bio tvoj Miljenik dok je bio Seseljev ‘Generalni Sekretar’ i dok je ‘ministrovao,’ kod milosevica, u titovom bunkeru u Dobanovcima, pod americkim bombama, 25 metara ispod zemlje?
    A u kom si ti to ‘prostoru’? U mom nisi sigurno, … jer je moj prostor uvek jedan jedini, bez orgazmickih prosvetljenja, religioznih vizija i mesijanskih ‘spoznaja’ od kojih tvoj psihoticni Vodja ocigledno zestoko pati!

  31. Uvek s istim žarom, primitivno i agresivno zagovarao je gubitničke opcije. U vreme ratnog raspada eks YU države gurao je Srbe u masovna stradanje. Zapaljivom vadikalskom retorikom ih je huškao da ubijaju i da ginu. Ko god nije verovao u mogućnost ostvarenja Velike Srbije bio je etiketiran kao domaći izdajnik i strani plaćenik. Rezultat je poznat, Krajina je očišćena od Srba, a on danas u Grdelici otvara deonicu puta Karlobag-Virovitica. S puškom u ruci lično je ratovao na sarajevskoj Grbavici, onomad plače u Potočarima, a u Njujorku se grli s Klintonom. Pred NATO agresijom herojski se isprsio, spreman da se do poslednjeg Srbina bori za Kosovo i Metohiju, da bi danas to isto Kosovo predao Šiptarima.
    Ceh njegovih krvavih avantura platillo je preko milion izbeglih i prognanih, na stotine hiljada ubijenih i obogaljenih.Dok su zabrađene majke preturale po masovnim grobnicama tražeći svoju decu, on je oslobađao stambeni prostor po Beogradu, od „Ju biznis centra“, preko Vračara do Jajinaca.

  32. Čitaoci Danasa su velikom većinom veće ustaše od Hrvata. Inače predsedniku bih poručio: Jeste li vi stvarno imali poverenja u Zapad. Kao da ne znate da se čitava filozofija Zapada zasniva na lopovluku, lažima, prevarama, pljačkanju, izmišljanju, …, nemamo mi Srbi toliko tih loših reči koji definišu karakter, kojima bi se opisalo to zlo zvano zapadna ,,civilizacija“.

  33. Čudom se načudih čitajući svašta.ovde napisano. Nacionalni je interes Srbija svakom srbinu ko je u duši i glavi Srbin. To bi trebalo da znači -podržati svakog ko može da „iscupa“ nešto u interesu Srbije i preostalih srba na tom prostoru Kim, Neki ljudi su dali život za zemlju a mi nemožemo ni oko interesa da se složimo . Sramota! Zato drugi guraju svoju „stvar “ a mi smo tu gde jesmo. .

  34. Odmah podići borbenu gotovost, Vulin da obiđe oružane snage, mig-29 da preleti iznad Požarevca, AV da obeća zaštitu svih Srba na Novom Zelandu, ispljuvati opoziciju na svim dostupnim televizijama, pronaći još nekog državnog neprijatelja, otvoriti merdita, dobar dan, naručiti par palačnki sa eurokremom i plazmom, sesti u fotelju, upaliti tv i gledati SVOJU televiziju! Bilo koju! Dnevni raspored prvorođenog!

  35. Po pitanju tzv Kosova kod Vucica je zapad srusio poverenje.To smo videli i mi obicni ljudi.Za nas tzv obicne ljude vise brine sto predsednik nije odmah video sa kim ima posla.Bice jos odnosa i problema sa tim istim zapadom.Ko sacinjava taj zapad?SAD koje su se sluzile prevarama i nepostovanjem sporazuma od pocetka svog postojanja (sa indijancima) pa do danasnjih dana(sa Iranom,poveljom UN,pravilima svetske TO,odnosa sa Rusijom itd).Tu su Britanija i sve ostale bivse kolonijalne sile.. koje takode u svojoj istoriji imaju svoje pravne i moralne prljavstine.Zbog toga me brine buducnost nasih odnosa sa mnogima da ne bi prosli kao sa tzv Kosovom.

  36. I ovaj uporno trpa prst u oko Zapadu, kao da u politici postoji pravda. Ali, radikal ostaje radikal, koji se ne uči na gorkom iskustvu. Čovek je totalno bez vizije i državničke mudrosti. Nije ni čudo s obzirom ko mu je bio učitelj. Čekaju nas teške godine. Kao da ih nije bilo dovoljno. Eto šta nam je donelo ubistvo Zorana Djindjića i urušavanje demokratskog bloka posle toga.

  37. Prosto je neverovatno koliko je tom navodnom „studentu generacije“ trebalo vremena da shvati da su Briselu, Berlinu, Parizu i Vašingtonu šiptarski zločinci i mafijaši veoma važan faktor u stvaranju Velike Albanije i da Srbija u takvoj EU nema šta da traži! To je godinama bilo jasno i mojoj 87-dmogodišnjoj polupismenoj babi Nataliji- a on, toboži „državnik“ nikako da to ukapira. Zapad neće Srbiju, ma koje ustupke ona činila. Čak i da Vuičić izda (ustvari su on i Dačić to već učinili) Kosmet i prihvati novije zahteve Tačija i Haradinaja o proširenju Šiptarije sve do Vranja, (što je i nagoveštavajući „razgraničenje“ AV i želeo da učini) Zapad neće stati sa novim ucenama. Oni već huškaju Ugljanina da traži prvo autonomiju pa kasnije, najverovatnije, i otcepljenje Sandžaka. A kao „šlag na tortu“ -ako Vučić preživi i ostane na vlasti, a, obe mogućnosti su verovatne, došlo bi odvajanje Vojvodine na kome Čanak i njemu slični već odavno vredno rade. Nemci već keze zube na „nove teritorije“ u svojoj iskonskoj želji „Drang nach Osten“. Gotovo sve nemačke firme kojima Vučić daruje silne milione evra za preuzimanje propalih srpskih fabrika- „investiraju“ samo u Vojvodini. Oni otimaju fabrike a njihovi verni saveznici poslednjih 100, 150 godina Arapi, dobijaju od Vučića za bagatelu najplodniju zemlju Evrope! Naravno da se postavlja pitanje, zašto tolika podrška Šipratima? Odgovor je jasan- skoro polovina američkih i plaćenih vojnika zapadnog sveta je na drogama. Stanovništvo -možda takođe već 10%.. Avganistan je postao nesiguran i predalek dobavljač, pa su Šiptari preuzeli tu ulogu. Sigurnosti radi treba im za uzgajanje maka iz koga se dobijaju opijati, veće povšine zemljišta koje Albanija nema, ali ga ima baš na srpskom „ravnom Kosovu“.Ništa drugo im ne treba jer npr. ugalj nije više energent budućnosti, olovo nie više važna sirovina. Biljka mak- jeste! Pitanje je šta je Srbiji činiti? Treba se okrenuti Rusiji i ODMAH im dozvoliti bar dve vojne baze npr u Vranj i Kraljevu. Samo oni mogu da budu bedem širenju Šiptara i Velike Albanije u nastajanju na sever koje Zapad tako svesrdno planira, pomaže i kako vidimo, uz pomoć AV, već provodi!

  38. Kao baba narikuša je! Prepričava šta je ko kome rekao. ALO! Danas su uhapsili još dvoje! Niko ništa ne reaguje? Ladno se svakom daje poruka da Srbe možeš hapsiti, maltretirati i ubiti kad god požele. Država neće reagovati da brani svoje gradjane. Pa država je stvorena da bi zaštitila svoju teritoriju i gradjane. Dali mi uopšte i imamo državu ili samo jedno obično pozorište? Definitivno se glumi kao u Holivudu. Diži vojsku i opštu mobilizaciju. Preki sud ko odbije. Vrati teritoriju kako su nam i uzeli pa onda pregovaraj. Ući ćemo u istoriju kao najveće kukavice koje je ponosan srpski narod ikad imao. Niko ne živi večno ostaje samo zapis.

  39. kao sto su ptice na grani vec znale obistinilo se..niti Srbija sa ovom vlascu hrli ka Eu niti EU zeli ovakvu Srbiju..Kosovo je svakoj budali izgovor da nesto bude drugacije.Sve su to zavrzlame oko kosaova u stvari izgovori i kosovske i srpske vlasti da na tenzijama i strahovima odrze rejting jer na drugim poljima bas i ne mogu..cak im je posao da na drugim poljima normalno rade a ne od svog rada prave nekakvu dreku.Kosovo jeste problem ali problem koji ni jedna strana nije ni pokusala da resi sem sto su vratili odnose na skoro 97 u god ..jos vise ostrastili narode..i ova prica ista u Bosni .Makedonija se iz celjusti nacionalista polako izvlaci/pitanje do kada/Sve u svemu izvestaj u blagom obliku daje jasno do znanja da su granice napredovanja u unutrasnjoj izgradnji i primeni institucionalnog sistema daleke..za napredak Kosovo je gorki aperitiv a izmenea ustava Srbije zavrsnica..sada smo na istoku i opet na pocetku..Posto ovako ova postava ostaje na vlasti jos minimalno 2 mandata,onda nasi praunuci mozda dozive Srbiju kao deo napredne civilizacije..sta ces ..zivot tece dalje..

  40. Људи моји,дајте да га неко убеди да мора да се лечи за његово али и за наше добро.Нека у Топоници одвоје једну групу којој ће он бити председник,нека му поставе и неку камеру па као да прича за ТВ,па нек нађу и неког Марка или Нешу који ће му бити око доњег дела леђа,нек му дочарају амбијент на који је навикао,а потом да почну да га одвикавају све док се не излечи.Ево ја дајем део од пензије за трошкове третмана,само да му буде боље јер ће онда и нама да сване.

  41. nikada se ne bih toliko pojavljivala i davala matrijal komičarima. Da sam političar koji ima toliku moć ne bih nikada ni reč rekla o svojim poltičkim protivnicima. Da sam političar ne bih nikada nikoga koga vidim na koji trenutak nazavala svojim dobrim prijateljem i nakon toga ga napljuvala kada postane jasno koliko me taj „prijatelj“ ceni. Da sam političar, nakon ovakvog upada kosovske policije, pozvala bih srbe sa KIM da se isele u sa KIM, da krenu organizovano, u koloni kako bi izbegli matletrinje albanaca. Na to svi moraju da reaguju, a na šklopocije koje lete iznad Niša ne daju ni paricu, znaju da su već jednom rutinski urnisali.

    1. Sva sreća što nisi političar, ali je dovoljno što si politički diletant

  42. ovaj još glumi, pa nema potrebe za tim, sada svi znamo da si minimum 10 dana ranije znao za ovu akciju a najverovatnije ste se ti i haradinaj dogovorili oko ovoga i pre nego što je KFOR obavešten. tako da nema potrebe da glumiš žrtvu i „koštunicu“.

  43. Svako ko je verovao zapadu prevaren je. Vučić je mislio da je on izuzetak, ali je doživeo stresno osvešćenje. Laži, prevare i licemerje su prateći elementi zapadnih zločina po celom svetu. Pored toga, u recepturu zapadnih zločina ulaze i domaći izdajnici , koji se proglašavaju opozicijom i borcima za demokratiju i slobodu. Svakom pametnom je jasno da iza svega tragičnog, što se dogodilo Srbima i Srbiji, stoji zapad. Vučić je prošao kao i svi naivni i lakoverni koji su verovali zapadu. Iskorišćen, pa bačen. To bi trebalo da imaju na umu i ovi puleni zapada koji glume opoziciju .

  44. Od čega se ovaj ovako naduo, kao na slici? Od citostatika verovatno nije- da li je na kortizonu ili već deluju psihoparmaka-preparati? Sudeći po njegovim reagovanjima u vidu dreke, vike, cike, pljuvanja novinara i neistomišljenika, svađe sa narodom, kuknjavama i jadikovanjima, očigledno da je verovatno i psiha u pitanju? Ako je istina to šta je deo nemačke štampe preneo, da je klan Vučića već sa stotinak miliona € postao prebogat, onda se pitam zašto on i dalje muči sebe glupavim nastupima i prepucavanjma? Da li naginje i sadomasohizmu pa muči sam sebe? Pokupi bre od naroda maznute pare, ako ih možda još uvek držiš zakopane u vinskom podrumu, pa bež u svet! Pusti glupve Srbe koji godinama nisu našli način da te svrgnu sa vlasti i utamniče, neka se sami je.u uzduž i popreko. A ti uživaj negde na sunčanoj strani planete- dok još možeš! Ćelije u Zabeli su mračne i vlažne!

Ostavite komentar


Politika

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku? 7

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku?

Od saveza i koalicije između političkih grupacija opozicije koje izlaze na izbore i ne učestvuju u njima u Beogradu, kakvu smo imali do pre neki dan, više nema ništa. Moguće je da će na neko vreme posle 2. juna otići svaka na svoju stranu i da će i tema izbornih uslova da se izgubi iz fokusa javnosti. Veće koalicije će nastati kada na pomolu budu novi izbori, a tada će i podela oko bojkota biti zaboravljena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.