Vučić sutra i prekosutra u Berlinu na sastanku o Zapadnom Balkanu

Ostavite komentar


  1. A pre Berlina će na kratko da svrati do Pinka da nas malo izvređa. Čisto da se ne opustimo.

    1. A,zašto,uopšte,bilo ko iz Srbije ide u Berlin,iliti bilo gdje,gdje okoreli neprijatelji Srbije,poput frau Merkel i Makron, vode glavnu riječ,čije su nas zemlje divljački bombardovale bezmalo tri mjeseca neprekidno?

      1. A 3 godine bombardovanja i 4000 pobijeno dece u Sarajevu, pa Mostar, Podrinje, Hrvatska,Kosovo? ? Si ti sav svoj, kad trcis u skute Vucicu ?

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.