Vučić: Svi su navalili da sruše SNS, imaćemo žestoku konkurenciju na izborima

Ostavite komentar


  1. covek voli takve utakmice na kojima salje 200 dzipova iz Vojvodine i Dijanu Hrkalovic povremeno sa Rebicem (kao u Novom Sadu= Iako je belodano da glavni deo opozicije BOJKOTOVATI njegove alzne i namestene izbore uz pomoc REM-a Njegovih vazalnih medija i CESIDA i cega goj oj, on voli te „utakmice“ Da li je jasno o kakvoj se teskoj bagri ovde radi ?!

  2. Na izborima nećeš imati nikakvu borbu, ali ćeš je imati krajem sledeće godine ako ne priznaš Kosovo. Tvoji mentori će te pustiti niz vodu, tako da ti ostaje samo bekstvo u prazan stan pokojne Mire.

    1. Doveden da potpisuje uzeo diktatorski vlast bez sloboda,strahovlada,pretnje,autocenzure monopol u informisanju,kraja glasova.Zapad gura svog slugu…

  3. .Mnogi bi da uzmu vlast u svoje ruke da ponovo sruse i srozaju Srbiju, ali narod ce glasati samo za one koji grade i rade za svoj narod tj za Vucica.

  4. Da li se upitao Vučić zašto su tako žestoke I dugotrajne demonstracije protiv njega (što se nije dešavalo Koštunici, Djindjiću i Tadiću). Pametni ljudi vide da sistem polako klizi u diktaturu, – Vučić se za sve pita, a on i SNS samo glumataju, dodvoravaju se i zavode gradjane samoreklamiranjem : otima dete u snegu iz ruku spasioca zbog slikanja, – srušio se helikopter da bi se funkcioneri SNS-a slikakli kako spašavaju bolesnu bebu, – dali pare bankama da se reše problemi sa švajcarcima preko ledja svih gradjana a Vučić pobrao simpatije tih štediša, – isturaju žene ispred sebe, pa onda „ua, – opozicija tuče žene“, – sve rade samo da satanizuju opoziciju, a sebe da promovišu, i time su zaveli manji deo manje obrazovanog stanovništva. Jedino bojkot izbora može nešto rešiti i toga se Vučić plaši kao „djavo od krsta“, jer će se onda videti broj Vučićevih glasača, a to je 20 – 25 %. Ako opozicija izadje na izbore, biće sistem kradje izbora po Milovom receptu koji se koristi već 30 godina.

  5. Nece tebe srusiti tzv opozicija, posto narodu na jugu Srbije svasta obecaavas, da ce dobiti u narednih nekoliko godina, pa slepo ti veruju isto kao i Dinkicu, i on je krenusa JUGA srbije _STARE PLANINE, e da ti kazem srusice te takozvani tvoji iz SNS, oni 50% koje ces smeniti, pogotovo ako je medju njima i BECIC, koji se sastaje sa VESELINOVICEM subotom u Novom Sadu u ul Novosadskog sajma, i sa oatalom ELITOM, moras da imas STRASNE CINKAROSE i POSTENE kao sto je DJUKANOVIC PA DA ZNAS KAKVIM SE BIZNOSOM bave tvoji verni tapsaci i obozavaoci, sta ce sve da ispliva posle izbora kad od ukupno upisanih biraca neces dobiti mi promil preko 35%, doduse opet ces biti na vlasti, jer ti nista drugo ni neznas da radis osim da lelemu….. u politici, a kakvu si ujdurmu spremio sa KOSOVOM zajedno sa BLEEEEEEROM, NIKO NEMOZE NI DA ZAMISLI sta je i koliko je to nesto a kao nismo imali nista, PROCITAJ PREAMBULU USTAVA ako nisi zaboravio

  6. I na kraju sve priznao u jednoj rečenici i to po već koji put: „Imam ja njih..“ Dakle on ima stranku a ne stranka da ima njega, taman posla da je rekao“imamo mi“. U prevodu tako ima i državu, e eto vam ga demokrntije, khm, pardon, demokratije

  7. Koji su to svi. Ti kao neprikosnoven u SNS i menjas ljude kako ti se navije a o tebi u SNS nesme ni ime da ti se spomene a kamoli da ti kazu da sve naopako radis E oni ce te smeniti Vucicu. A da negovorim o 2896990 glasaca.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 7

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.