Vučić u Ćirilici o presudi za ubistvo Ćuruvije i novom sazivu Skupštine: Pravosuđe je nezavisno, opozicija sutra sprema haos u skupštini

Ostavite komentar


  1. Presuda u vezi ubista Ćuruvije je za naš pravni sistem loš jer su time pokazali da su nesposobni. Predsednik Vučić je taj koji je inicirao da se oformi komisija za ubista novinara ali oči je da je pravni sistem zatajio.

  2. On se, kao, brine za novinare. Ali zavisi koje, nisu za njega svi isti. Naročito je protiv slobodne misli i glasa realnosti.

  3. Овде је правосуђе независно од правде !

  4. Koje zlo, podvalu manipulaciju je sad smislio. Dokle bre vise. Kaze da je nezavisno sudstvo, a tuzilastvo ono nije ono je pod uticajem vlasti. Valjda prvo ide tuzilastvo i policija pa zatim sudstvo. Voli covek humor

  5. Imao sam ovna koji je udarao svakog ko pridje u stado,jednoga dana je bio poslužen na stolu i od tada mirno stado i ukućani.

  6. Deca više ne treba da idu u školu. Samo pogledaju večernje predavanje i to je to.
    Bravo predsedniče.
    Došli smo do grana gde nikada bili nismo

  7. Nalogodavce ubistava Slavka Curuvije treba tražiti u nekadašnjoj srpskoj radikalnoj stranci i njenom političkim surogatima u današnje vreme.

  8. Nalogodavac nikad nije izvršilac,vojnici idu da prljavi deo posla izvrše,samo onaj ko završi pravni fakultet sa 9,7 to još neće da prizna,pravi se malo neobavešten kao Koštunica,posle ovoga bićemo vraćeni u kameno doba gde i pripadamo,kad celo društvo nije pružilo podršku i nema bez imalo nikakve reakcije istog.Nama više ni Bog ne može da pomogne,pušteni smo niz vodopad života.

  9. A ranije izjavljivao da se napio od sreće kad je čuo da je ubijen.
    Da li se i sada napio od sreće?
    E moj narode bez pameti.

  10. Ne znam dali da sam tužan, zabrinut ali svakako ne mogu da verujem da imamo ovakvog paćenika za precednika države. Sve ove snimke njegovog ludila, treba arhivirati i jednoga dana (nadam se uskoro) prikazati studentima medicine.

  11. Kao vrhunski pravnik, a od skoro i trener, morao bi znati da si urusio sistem da ti lopovi i osudjovani banditi i secikese vode politiku i vlast od lokala pa sve do parlamenta.
    Živela tvoja Srbija.

  12. Kaže da je bezobrazluk i neistins to što se priča da je on najavio da će se osvetiti Curuviji a postoje slike njegov intervju u novinama iz tog vremena. Sudstvo je nezavisno, a suđenje trajalo godinama a kada se treba suditi Kokuviji, Radoičiću i bilo kom drugom pripadniku sns-a onda to traje i završi se za par meseci. Ili, se ništa ne dešava dok predmet ne zastari. Ne postoji stvar koja (a većina je takva) je nepovoljna po njega a da je on ne okrene u optužbe protiv opozicije. On spočitava da kg je neko nepismen, a priča jasnije i pravilnije od bilo kog od njegovih pulena. Kada misli na pismene i obrazovane svoje pristalice, valjda misli na Grčića ili Babića ili Rističevića.

  13. Proverite ministarstvo pravde napakovalo otkaz samohranom ocu slepe devojcice jel je prijavio korupciju sad mu prete izbacivanjem iz drzavnog stana sramota sta se radi.

  14. Za jovanjicu taj iz trstenilka nije slagao nista a nepismenih i laznih doktora o plagijafora je najvise u vrhu vlasti i vrhu sns

  15. Dobro predsednice ostavimo sva ta predhodna ubistva po strani,nego vi nama recite šta je sa ubistvima Cvijana i ivanovića,koji su se desili za vreme vaše decenijske vladavine. Ne mislite valjda da smo svi sa pilecim mozgom. Sto se tiče haosa u skupstini (ne podržavam) ali vi ste te stvari mnogo puta radili kao opzicija,polivali vodom predsednika itd itd.

  16. A, bre domaćine, ti si zaista prolupao.Kakvi bre suzavci kakvi bakrači.Ti kad nešto obeća to i uradiš.Lepo si obećao da ćeš se kad tad osvetiti ĆURUVIJI i bi tako.A,onda i Oliver. E, moj domaćine, imaš decu, nemoj da kletva na njih zbog tebe padne.

  17. Neprimeren ulicarski recnik i omalovazavanje politickog protivnika pa se onda pita zasto je u drustvu ovakav odnos i mrznja, on to stvara svojim prostackim nastupima.

  18. Opet na tablu,?zašto ne napišeš koliko smo dužni ,koliko košta kilometar azto puta u Srbiji a koliko u drugim zemljama na određenim terenima i za šta se uzimaju krediti i pod kojim uslovima ,??

  19. Da li je neko pretio Ćuruviji pre ubistva i da li ga je policija,tužilaštvo,sud saslušoa ? U ponovljenoj istrazi najvažnije je otkriti naredbodavca,a izvršitelje je lako pronaći.

  20. Nema on veze sa ubistvom Curuvije a pretio mu osvetom Nema on veze i sa Cvijanom ni sa helikopterom ni sa naplatnom rampom ni sapaljenjem kuće Jovanovića ni sa Banjskom niša….Ubistvo ne zastareva valjda i to zna.

  21. Kada sam čuo za plitku matericu odmah sam prebacio kanal.
    Nivo predsednika?
    Sačuvaj Boze.
    Koliko treba da budeš udaren pa da nešto tako izjavis?

  22. Nije pravosuđe nezavisno već NESAVESNO kao i TI.Kao i ostale službe koje bi trebalo da štite zakon i narod.Nažalost većina njih.Svaka čast izuzecima.Kojih ima više? Nisam siguran.

  23. Za vučića je vlast najvažnija i zato svaki događaj posmatra primarno u kontekstu od kakvog je uticaja na njegovu vlast, da li mu koristi ili škodi.

  24. Neprikosnoveni Vladar, prorok Mehdi… Došao da proglasi Carstvo na zemlji. Može da nas spase samo njegovo zapalenje mozga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.