Vučić u Izreaelu nagrađen priznanjem „Prijatelj Ciona“

Ostavite komentar


  1. Vladar i vlada koji kriju od glasaca (koji su im dali mandat da upravljaju drzavom) svoj posao, koji potkradsju svoje glasace, ne postuju obaveze date pre izbora, koji ne postuju Ustav, korumpirsju sve poluge vlasti i ponaaaju se kao mafija, koji zavadjaju narode, ne smeju se nazivati niti Ministrima niti Predsednikom, niti Skupstinom. Treba ih oslovljavati kao “banda”, Lopovi”, Diktatorski nadilnici”, “ Gangsteri” i sl. Ovaj glavni je nesto najgore sto moze narod i drzavu da strefi!

  2. I zasluzio si, tvoje civeno sto za jednoga, se vidis, prepoznaje! Bravo Vucicu, Ti si zastitnik ljudskosti i ljudskih prava! Ti razumes sta znaci masakr, genocid, proterivanje civila! Pravi covek i humanista!

  3. Ovaj jos koji mesec na slobodi?! Lepo. Obecali su do zime da ce biti“ na odgovarajucem mestu“. Sa sva Vlada. Zatvor? Ima li mesta?

  4. Veličanje tog „prestižnog“ priznanja u režimskim medijima je skandalozno! Dodela cionističkog priznanja AV-u će ozbiljno pogoršati odnose Srbije sa arapskim svetom. Još nedostaje priznanje neonacista pa da svi budu srećni i zadovoljni.

  5. Hahaha,neće ćuranna svadbu ali kad mu odfokariš šiju ,sa veseljem ,samo mu krilca lepršaju !

  6. Vi iz Danasa u moderatorluku i vaša „antivučićevska opozicija“ ste isti nacisti kao i njegove ulicne falange samo što nemate vlast jer je Đilas u narodu omražen tako da je nikad nećete ni dobiti. Kladite se na grbavog konja. Vučic se bar folira da to nije iz interesa. Mrzite vi Izrael koliko hoćete Bog čuva Svoj Narod i NIKADA tamo neće vladati vaša „braća“ Arapi sa kojima ste se do juče klali po Bosni a sad ste „jarani“. A u Crnoj Gori podržavate krivikapićeve i mandićeve četnike (koji bi tamo da kolju muslimane) koje podržava i Vučic a ovde u Srbiji ste protiv njega. Ili ste maloumni ili ste teška govna. Ili oba. Serem vam se u „nezavisne“ komentare. Isti ste kao Informer samo sa druge strane. Ponavljam ovi komplimenti su upuceni iskljucivo na moderatorluk i komentatorluk a onima koje cenzurišete, a puno nas je, možete da pljunete pod prozor. Vaš Đilas zbog toga neće dobiti više glasova. Članci su još uvek OK a Basara je Car. A vi Đilasovi majmuni u moderatorluku možete da mu zajašete sebastijana.

    1. Ко нам је то наљутио Божу,па он уопште не воли Вучића,једино му одобрава оно премештање амбасаде у Јерусалим,и одобрава му пријатељство са Бин Зајебаним из Емирата,где Вучићи чувају ( наше) њихове паре које су поштено мазнули од глупог народа.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.