Vučić u Kaluđerici: Birajte između projekata i mržnje 1Foto: SNS /Twitter

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić nazvao je danas predstojeće gradske izbore u Beogradu „festivalom demokratije“, kanalizaciju u svakom domaćinstvu u Kaluđerici do 2023. godine, najavio početak gradnje metroa u Beogradu za 2020. godinu, kao i povećanje penzija.

Na mitingu SNS u Kaluđerici Vučić je istakao da izbori nisu „pitanje političkih partija, je pitanje naše budućnosti, i možemo li budućnost da gradimo drugačije“.

Lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ jednako tretira svaki deo Beograda, pa i, kako je rekao i „tu Slaviju kao i Kaluđericu“, za koju je rekao da mu je „draža od Brisela“.

Najavio veoma brzu sanaciju kaluđerčkog potoka, izgradnju šetališta, kanalizaciju u svakom domaćinstvu u Kaluđerici do 2023. godine, ponovio je da je na mestu gde je započet „Beograd na vodi „bilo stecište pacova i narkomana“.

„Više novca u beogradskoj kasi ima zato što aktuelna vlast nije zaduživala Beograd. Gledamo da ljudi pare dobijaju i uoči izbora i posle izbora“, rekao je Vučić. On je posebno zahvalio penzionerima koji su, kako je rekao, „dobro razumeli teške mere koje su najviše njih pogodile“.

„Od ove godine ićiće značajno veće povećanje penzija nego ranije“, najavio je Vučić i konstatovao da će penzioneri moći unucima da kupe i čokoladu.

Prema njegovim rečima, u Beogradu je danas mnogo manje nezaposlenih – 88.000, a bilio ih je 120.000.

„Sve su žešći napadi na Zorana Radojičića, nosioca liste, jer ne znaju šta će od besa i od sebe. Čovek je divan, a ne valja im zato što je na našoj listi. Ovo nije pitanje političkih partija, ovo je pitanje naše budužćnosti, možemo li budužnost dfa gradimo drugačije“, rekao je Vučić. Po njegovim rečima, „Branko Pešić je 1970 godine najavljivao metro, Dragan Đilas ga je najavljivao jedno 50 puta“. „A ja garantujem da ćemo 2020. godine početi radove, da ćemo za tri četiri godine završiti prvu liniju, a biće 40 kilometara metro linija“, rekao je Vučić.

Zoran Radojičić, prvi na ovoj izbornoj SNS rekao je da je „Pre četiri godine, kada je prethodno rukovodstvo krenuilo imalo je puno problema, ali da su mnoge stvari rešene“

„Imamo najbolji mogući tim za Beograd. Bolji od svih ostalih. Imamo puno projekata koje ćemo raditi“, rekao je on i istakao izgradnhju metro i dečje biolnice Tiršova dva.

Na mitingu je govorio i Živorad Nikolić, koji je istakao da čuje kako ga hvali predsednica Skupštine Maja Gojković, koja stanuje s njim u istoj stambenoj zgradi, zbog tioga što je zgrada leopo uređena, a on je bio prvi predsednik kućnog saveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari