Vučić u Osečini o Kosovu: Legenda kaže da će se šest šljiva u jednoj crkvi ispraviti kada se pobednička vojska vrati

Ostavite komentar


  1. Ima jos jedna legenda koja kaze da ce Srba ostati za pod jednu sljivu. Vi tako snazno radite na ostvarenju te Tarabiceve vizije , da je to za medalju gosn Vucicu.

  2. Cela Evropa je luda pa već ima planove za zimu, ali mi smo pametni, pa se nadamo? I to ljudi prihvataju…

  3. Mitovi i legende. U to vreme Srbi su gajili grožđe i pili vino, za šjlivu i rakiju nisu ni čuli.Ali ako Vučić kaže onda…

  4. Izvinite ai ja mislio da ste pametniji od na na kosovu ali izgleda nema vam spasa sa ovakvim liderima

  5. „Linglong je jedan od najvećih i najvažnijih investitora u Srbiji, važan za opstanak Srednjeg Banata“, istakao je Vučić.
    TO je najveći trovač Vojvodine i nadam se da ćeš jednog dana odgovarati za to što si ih doveo.

  6. Niti verujem popovima niti političarima.Sve je isto bivši sadašnji i budući, istina je budućnost dece nismo ovde videli pa ih zauvek spakovali van. Život nečeka da negube vreme. Sve mi sada svejedno svoj cilj postigla.

  7. Preko 60% građana Srbije bi više od svega volelo da vidi Vučića na čelu vojske o kojoj priča kako zakoračuje prvi korak na Kosovu kada se te „šljive isprave“.

  8. Moj predlog Redakciji .. Danasa…da sprovede anketu sa pitanjem:Koliko čitalaca Danas uspe .. ili dali .želi da pročita Vučićeve noćne sastave ???
    Iz dana u dan isti Vučićev strah o svemu i svačemu…čak dali će nakon noći da svane Zora,???
    Uvek na bezbroj slajfni ????

  9. Ova nesreca od predsednika i kad ide na sajam knjiga i na otvaranju obdanista u nekom zabitom selu..da bi odrzao tenzije i teror na ovim prostorima jednostavno mora,pa mora da pomene Kosovo,svakako u losem kontekstu,sto je normalno od jednog radikala “ sto za jednog“..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.