Vučić u Prijepolju obećao da će država rešiti probleme na koje su se meštani žalili

Ostavite komentar


  1. Nove fabrike i putevi su najbolji nacin da gradjani ekonomski prosperiraju. Treba sprovesti reci u delo.

    1. A jel neko pitao predsednika zasto je zbog „losih stubova“ srusen most na limu pre 4 godine, izmenjala se 3 izvodjaca radova, uzeli pare i nestali da bi na kraju na istim tim „losim stubovima“ uradili „NOVI“ most koji ni sada posle 4 godine jos nije pusten u upotrebu jer nema para za ogradu. Jel ga neko pitao zasto se kruzni tok na Kolovratu radi vec 3 godine a moze da bude zavrsen jako brzo jer realno nema tu posla ni mesec dana. Oni su na vlasti dole godinama pa nikako nesto konkretno da se uradi dok ljudi na vlasti grade sebi vile i hotele, kupuju stanove, placeve, automobile, zaposljavaju bas ovako preko veze kao sto je on „sredio“

    1. Malo je ova jedna fabrika za taj kraj, jeste dobro došla, ali trebaće još.

  2. Svaki region Srbije je potrebno da se podjednako razvija, kako bi se omogućio bolji i viši kvalitet života građana. Obilaskom i razgovorom sa građanima stiče se uvid u njihove probleme i potrebe.

    1. A čemu onda služe lokalne i republičke institucije, zavodi, ministarstva ?

  3. Gasovod je bitna stvar, jer sa jedne strane jeste jeftin i ekološki prihvatljiv energent, a sa druge i važan uslov za dolazak investitora.

  4. To je sjajno, samo onda nek otpusti sve lokalne i republičke institucije kone treba da rešavaju te probleme, jel se postavlja logično pitanje – ako ih on rešava, čemu oni služe ?

  5. Predsednik je obecao da ce rešiti probleme koje mestani imaju i to uglavnom infrastrukturne.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.