Vučić: U uslovima nemirnog sveta Srbija mora da jača bezbednosne snage

Ostavite komentar


  1. A zdravsto, socijalna zastita i obrazovanje nam ne trebaju. To je za slabice.

    1. ceca:Kakvu smo vojsku imali pre šest-sedam godina, bila je bruka i sramota. Sada imamo vojsku kakvu Srbija i zaslužuje.

  2. Ovako rade matori muski, kad osttte moraju da kompenzuju za neke privatne stvari, posto, biologija, pa nemaju cime drugim da se igraju nego da trose novac i ovako osiromasenih gradjana ….

  3. Zasto niko ne sme da objavi fotografije oficira okolo Vucica kojima se obavezno oduzima sliuzbeno naoruzanje , dok on boravi na vezbama ?!

  4. Srbija je danas vojno i policijski dosta jaka.Srbija kao država postaje jaka i stabilna vredna svakog poštovanja-

  5. Sve države u svetu imaju Vojsku pa mi nije jasno zašto samo mi moramo da se pravdamo za jačanje naših odbrambenih snaga?Srbija je većinom u nepriajteljskom okruženju i ništa nije pametnije nego se naoružavati u odbrambene svrhe.Srbija nikad nije bila agresor

  6. Svaka ozbiljna drzava brine o bezbednosti svojih gradjana, modernizuje i jaca vojsku i policiju.

  7. Vojne sile moraju uvek biti u pripravnosti. Najvaznije je da bude mir i stabilnost, ali u slucaju nekih sukoba znamo da ima ko da brine o nasoj bezbenosti.

  8. Ja iskreno zelim da vlada mir i stabilnost, ali ukoliko dodje do nekih sukoba znamo da ce uvek postojati neko ko ce brinuti o nasoj bezbednosti.

  9. Zbog nemira sa Kosovom i svih ostalih nedaca koje nas mozda mogu ocekivati Srbija mora biti spremna i jacati svoje snage!

  10. Svaka ozbiljna drzava mora da vodi racuna o svojoj vojsci i bezbednosti…a posebno u vremenu u kojem zivimo a i zbog naseg geografskog polozaja…

  11. Ovo je jako važno da se zaista uspostave dobre veze sa Rusijom i Kinom, kako bi naše bespilotne letelice bile još modernizovanije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.