Vučić ukazao retku čast Lukašenku

Beloruskog lidera šefovi država najčešće ne dočekuju lično na aerodromu, kao što je učinio predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Kako da ga ne sačeka kad mu je Lukašenko idol čije godine vladanja želi da nadmaši. Upija more svaki savet dugogodišnjeg predsednika, veliko je to iskustvo. Ono jeste bliži mu je Milo što se tiče saveta za dugovečnost na vlasti al nešto zaobilazi Montenegro u širokom luku.

      1. @Kiki.
        “Naša opozicija živi od toga što dobijaju grantove od američkih fondova. Oni ništa ne rade, a žive u lepim kućama, i to narod vidi”, rekao je Lukašenko.

    1. Za razliku od Srbije, Belorusija je uredjena drzava, bez nezaposlenih i nestvarno cista….o stopi kriminala ne bih uopste….daleko smo mi od Belorusije a i mnogi iz Eu..

  2. Sigurno se sprema nova politika za namensku industriju Srbije. Reorganizacija( privatizacija} namenske i saradnja sa Beloruskim firmama. Evo Mareniki jos materijala za konferencije za stampu. Nista se ne desava slucajno. Samo jos da se i Putin slozi s tim i sve zavrseno. Qwo Vadis Srbijo?.

    1. Draga D. Taj termin DRUGOSRBIJANCI mi je ne poznat pa Vas mollie da mi objasnite sta znaci..Sto se tice prijateljstva u politici, NE POSTOJI. Postoje samo interesi. Niko ne moze da; zbog prijateljstva sa nekim, radi na stetu svog naroda. Ili mozda u Vasem slucaju, moze. Od vlasti me nista vise ne moze iznenaditi. Ovakav „monoteizam“ je ne vidjen na ovim prostorima.

  3. Pa to zbog toga sto primenjuje njegov ( a.l.) “ recept“ u vodjenju drzave !!! Pravo u ambis sa “ osvojenih 93%“ glasova !!

  4. Ako je Lukašenko, po izjavama zapadnih političara i medija koje Lkašenko nimalo ne ferma „poslednji diktator Evrope“ -zato šte ne dozvoljava da se po nalogu Zapada i kod njega, kao u Kijevu dogodi neki „novi Majdan“ -šta je onda Vučić? Valjda PEDPOSLDNJI diktator jer je po mnogim nedelima na štetu Srba i Srbije još veći diktator od Lukašenka! Ali, za razliku od njega, AV stalno „leže na rudu“ Zapada i ispunjava sve njihove naredbe, uslove i želje. Često bez preke potrebe samo da bi im se soš više podvkao! Sličan je odnos AV sa Erdoganom- masovnim indirektnim ubicom protiv mnogih koji mu stanu na put, pogotovo ako su Kurdi u pitanju. I on je jedan od najvećih „prijatelja“ srpskog diktatora. Možda bi Vučić trebao da napravi neko „Udruženje poslednjih vetskih diktatora“, imao bi brojne članove!

  5. nije fer da se ovako vazan susret stavlja u kontekst nekakvog diktatorstva, cinjenica je da nam je dragocena podrska uticajnih licnosti, sto lukasenko svakako jeste.

  6. Ovaj gde vidi diktatora i siledžiju odmah pada ničice i veselo maše repom.. Tako je naučio za 15 godina služenja Šešelju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.