Vučić uputio čestitku novoizabranom predsedniku SAD Džozefu Bajdenu

Ostavite komentar


  1. Nadamo se da ćemo nastaviti uspešnu diplomatsku saradnju sa SAD i da ćemo još više unaprediti našu saradnju na svim poljima. Pred nama je svakako novo poglavlje u saradnji sa jednom od najjačih svetskih sila

    1. Koliko je vec puta “ nas Aca “ upucivao “ iskrene “ cestitke J . Biden – u iako Ameri sve znaju , nista ne zaboravljaju niti oprastaju pa ni cuvenu Acinu hoklicu a moguce je i vracanje plasticnih kljuceva Bele Kuce -( ja sam ih kupio u prodavnici suvenira za par dolara ) a uf . . . uf . . . tek javne pozive srpskoj dijaspori u USA da glasa za Trump – a luzera . . . najbolje za “ naseg Acu „, je kao sto ce raditi njegov idol Tump , zavuci se u misju rupu i cekati da prodje oluja ali “ saradnja “ sa carem Vladimirom sa ruskim vakcinama , pa kineskim imperatorom Xi – om ( koliko nas kostaju kineske vakcine . . . uf . . . najskuplje ) i naravno Lukacenkom ( sta li je on. . . diktator ali ima “ starih kanta “ od Migova 29 iz ranih 70 – tih godina proslog veka ) a da nezaboravim Sultana sa Bosfora i njegov “ Turski tok “ vec zaboravljen a svecano otvoren ga

  2. Ocekujemo jacanje saradnje sa Amerikom i sto skoriju posetu novoizabranog predsednika Dzozefa Bajdena.

  3. Нема сумње да дотични човек уопште нема симпатија према нама, али наш задатак је да се боримо, гласно и јасно, да се наш глас чује у Вашингтону. Искрено се надам да председник САД неће урадити нешто глупо.

  4. Svakom predsedniku izabranom od strane naroda treba cestitati na funkciji i pozeleti miran i uspesan mandat, sto se nadam da ce Bajden i ostvariti. Isto tako, treba ocuvati novoizgradjene odnose sa Srbijom i postovati sporazum potpisan u Vasingtonu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.