Vučić uputio novu poruku građanima

Ostavite komentar


  1. Ovaj čovek misli samo o sebi.
    Toliko je političkih grešaka napravio od 2012. na ovamo, koje su bile pogubne za Srbiju i KiM, a da nijednom nije rekao pogrešio sam. Kakva je to vrsta ljudi ?

  2. Našu , našu , našu. Pa čija bi bil nego naša ? Čemu ovoliko potenciranje da je naša? Misliš tvoja?

  3. Ovo je najobicnije prodavanje magle! Za borbu je vojska sposobna a ne civili i te tvoje kvazi-patriotske price serviraj nekom drugom.
    I zasto policija i sudije stite Mladiceve murale i hapse ljude kojima se to ne svidja?

  4. O cemu prica ovaj covek?Navukao nam ceo zapad na vrat,izgubio Kosovo povlaceci besmislene poteze,unistio sve institucije,zaduzio nas,prodao stranim kompanijama i sad mi kao nesto da radimo?

  5. Nemoj slati poruke jer se veliki broj građana zgraža koliko si štete do sad naneo.

  6. Da, bas nam treba politicar kao sto si ti u ovom teskom momentu za Srbiju, neiskren i lazljiv/s.

  7. Ovaj kozmetički osmeh ne može da prikrije strah i paniku u kojoj se ovaj tzv.čovek nalazi. Neka on čuva svoju glavu, dosta je tuđih glava izgubljeno zbog njegove psihopatološke opsednutosti zlom.

  8. Mi, tz. građani Srbije glavu „gore“ a ti glavu dole, sa sve tim nakaznim osmehom.

  9. za Srbiju – ona je sve manja i malobrojnija !! Zapadu je obećao da će rešiti pitanje Kosova i Metohije i kao što vidimo -„rešio je“! Od njegovog sedanja u fotelju Srbije je sve manje bilo na KiM, a sada , vidimo, da je više i nema. Ovakvog izdajnika niko u svetu nije imao.

  10. Ма боримо се ми да сачувамо Србију, али нам ти стално измичеш, али нећеш још дуго.

  11. Kako da se jače borimo i štitimo našu zemlju? Jel kao Radojičić? Nego, povodom onoga da mogu sve da nas pobiju, a da mi nećemo priznati Kosovo. Molim da mene, zajedno sa tamo nekima, ispišete sa tog spiska da budem pobijen. Ne mislim da neko hoće, ni u bolesnoj mašti, sve da nas pobije, a još manje da je uputno to ekstremno inaćenje, bez obzira da li je upućeno tamo nekim ili ovde nekim.

  12. @lastar. 04. oktobra 2023. u 16.16
    Infantilni narcisi, kao Tramp – uvek i za sve su drugi krivi….

  13. Samo je Josip bravar imao ovakve krilatice.Čuvajmo našu Srbiju kao zenicu oka svog! Treba meni i mojoj bagri baš ovakva razvaljena Srbija!

  14. Gospodine Predsedniče! Zameram vam što dozvoljavate sebi da Kurtija oslovljavate premijerom,ako je KOSOVO I Metohija južna pokrajina Savezne Republike Srbije i Srbija ima svog premijera ANU BRNANIC LEGITIMNO IZABRANU ,po kom kriterijumu je Aljbin Kurti ,,premijer“ nepriznate ,,države“. Zameram i svim javnim glasilima što ga u komentarima tako oslovljavati.Pa on je samo žitelj republike Srbije sa Kosova kao i ostali!!!

  15. A o puštanju na slob
    odu miljenika sa tzv.
    srpske liste,ni reči.
    Kad bi se mi „kopčali
    na ledja“,što kaže na
    rod(napaćeni).Što n
    am ništa o tom ne re
    če,nego radite više da“ imamo šta krasti“.

  16. da, imate gadan problem i nitko sa strane vam ne treba soliti i pametovati oko tog.

  17. Dali ima ko jos u Srbiji da ovom veruje . Sanjim ce Nam biti ne glava gore vec glava medju nogama.l

  18. lastar, 04. oktobra 2023. u 16.16
    Možda si mlad, pravi on greške od kada se pojavio u radikalskoj stranci.

  19. Sa Belivukom, Radoičićem, Koluvijom, Veselinovićem, Mitrovićem, Vučićevićem i ostalim SNS banditima u svim mestima u Srbiji nema nama boljitka. Sram te bilo!

  20. To za mene znaci – izadjite na ulice u rusite kriminalnu vlast. Nema drugog nacina da spasimo nasu zemlju.

  21. Probaću ovako !!! Kako englezi kažu :“ dali hoćeš da mi poguraš auto“ !!!

  22. stidimo se ,,tvoje srbije,, da sam znao da ćemo imati tebe za vođu, otišo bih na kraj sveta još davno,….šteta je svakim danom veća,…žalosno

  23. Ovaj covek veq 25 godina lazhi svoj narod samo da bi imao svoju fotelju , cim bude jedan problem kazheDa vidite koko smo ugrozhena drzhava lazh , lazh ,lazh

  24. Moramo po svaku cenu sacuvati nasa radna mesta u drzavnim ustanovama i preduzecima, nase debele plate, biznise, privilegije, dzabolebarenje na grbaci onih koji rintaju a to mozemo samo uz njega, Vucica. Tako bi trebalo protumaciti ovaj spot upucen njegovim sledbenicima. Njima nikad bolje nije bilo, obicnom narodu nikad gore, posebno onom na okupiranom kosmetu

  25. Oćeš da ukineš i SBB da bude totalni mrak.Nadam se da ti to neće uspeti autokrato.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 10

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.