Vučić: Uskoro rezolucija Srbije koju će potpisati američki kongresmeni

Ostavite komentar


  1. Iz fondova SNSa ili budžeta države, odakle će doći pare da se zaleči uvređeni ego Prvog i Najboljeg, dok napadaju, citiram ga, „moju borbu“?

  2. Medicinski radnik na slici nosi na ruci prstenje i narukvicu a pri tome ne koristi zaštitne rukavice.
    FARSA

  3. Nema ništa od te Srpske rezolucije u ameriki. Slično obećanju da će Krnjača i Kotež dobiti kanalizaciju. Lično njegove. Mora nešto da kaže da vidimo njegovu snagu mada se vidi da je u nokdaunu.

  4. Samo ti idi protiv demokrata i junači se, ali nemoj zaboraviti da je predsednik Amerike iz demokratske stranke. Nije ti on onaj tramp, cirkuzant koga si podržao i osramotio Srbiju.

  5. Sada će Vučić da plati duplo više Američkih kongresmena da lobiraju za njega. Nikada nije štedeo naše pare, da zaštiti sebe.

  6. Ovaj nas “precednik” bas izmislja. zamolio bi Predsednika Joe Biden-a da slobodno uvede sto vise sankcija Srbiji kako bi se mnogi opametili i videli ko su “braca rusi i kinezi”.

  7. Srbija je patila pod mnogim tiranima, a ti si covece veliko zlo. April ti je najdalje gde ces slobodan dobaciti. Kako ti ono rece:”narod zna….”, ali I pamti. Vucicu ne pise vam se dobro.

  8. Nisam ni sumnjao da je vucic svetac i da ga sami bog poslao, svi smo mi budale koji drugacije mislimo.

  9. Prvo treba shvatiti da ste u logoru. Treba da Vas je sramota što ste to dopustili da Vam bukvalno polupismeni određuju Vaše lične sudbine. Kako povratiti slobodu i dostojanstvo. RAZMISLITE, pa vi ste pamatniji nego oni.

  10. Dakle ovu prethodnu su „tajkuni“ platiti, a ovu u najavi mi dobijamo B E S P L A T N O !!! i to u najavi…. ha ha ha!

  11. Cripto valute su cudo. Idealna stvar za one koji zele da sakriju svoju imovinu. Ko nezeli da riskira moze ih pretvoriti u USDT i na nekom decentralizovanom novcaniku nema sanse da ih iko pronadje.

  12. Znači kad Bajden krene da kritikuje Vučića, ovaj će u roku od dva dana da postavi novog američkog predsednika u Vašingtonu koji će da ga hvali? Jer tako je u mogućnosti.

  13. Džaba sad, ovi se prvi setili. Naprednjaci vole da prepisuju i plagiraju, nista neobično.

  14. A čemu se protivi? Zahtevima za demokratske izbore, slobodne medije medije, protiv korupcije? Rezolucija u kojoj će se tražiti intenziviranje diktature i korupcije.

  15. Recenicom: „naveo da na taj samit nisu pozvani ni Rusija, Kina, Mađarska“ sve je rekao!!! Bravo Aco

  16. Da upotpunimo listu, nisu pozvane ni Belorusija, Avganistan, Severna Korea i mnoge druge zemlje koje imaju diktatorske rezime.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.