Vučić: Verujem da će do 20. aprila situacija biti lakša

Predsednik Srbije danas u Nišu uručio respiratore i medicinsku opremu

Ostavite komentar


  1. Ja sada i ovde pitam zašto ovaj čovek nije u izolaciji, i to ne pitam ni njega, ni doktore, ni nazovi krizni štab, pitam direktno policiju zbog čega ga nije uhapsila jer je potpuno jasno da je nakon njegove sopstvene objave da mu je sin oboleo taj čovek sada potencijalni izvor zaraze i da krši propise države zbog kojih se obični građani nemilosrdno hapse. Svako ko je trenutno u kontaktu sa njim potencijalno rizikuje svoj život, dakle ili će ga policija uhapsiti, ili ću je smatrati neprijateljem naroda sa kojim se moramo obračunati kako znamo ako mislimo da opstanemo. Isti slučaj je i sa vladom koja ne reaguje i čije uredbe više niko nema razloga da poštuje. Nešto se pothitno mora uraditi, ako država to neće moramo mi građani.

    1. Kon kaze da nema informacije da je Vucic bio u rizicnom kontaktu.Nije se vidjao sa sinom ili…?

      1. Po svemu pokazanom AV, idejni veliki vodja SHS fanova – a sta su oni drugo.? … Cak i ne misle nista, iskljucivo se bavi kampanjom. Ni jedan potez on ne radi ako nije u funkciji kampanje…. Po mom misljenju, on je velemaistor glasacke masine…. Njegov moto je – kampanja non stop… E sad, sto nema toga sto, i kad nesto treba…. Tu su „prijatelji“ da pomognu…. Tito je bio neopisano djubre, ali je proizvodnju u funkciji armije i nezavisavisnosti u tom smislu doveo na zavidan nivo za to vreme… Samostalnost i sposobnost za zadovoljavanje sopstvenih potreba je bila na visini…. Sve ostalo je bila nula…. E sad, ovaj nas aktuelni Vodja – obratite paznju – nije predsednik, kao predsednik bi morao da da nas slusa i misli o nama…. A vi, ako mislite da on misli o nama, varate se, on misli o nama kao glasacima, sa. O vrojevima koje treba u odradjenom trenutku mobilisati za glasanje…. Drugi pravac preko koga radi „svoj posao“ su njegovi prijatelji iz celig sveta… Zato njemu ne treba i proizvodnja ni favrika ni narod ni vojska ni sud nista sto je obelezje drzave… Za njegov uspeh su potrebni AVIONI. Sa njima se stize do prijatelja, i eto pomoci, okrenes mobilni, i eto ih vec dolecu na desetine…. Kako onda shvatiti da maski u apotekama nema za kupiti ni po jedan evro – limitirana cena… Gde su zavrsili puni avioni…. Milioni maski…? Pa onda… Testoviprotiv virusa – od kineza stiglo samo u jednom avionu 90 hiljada a u Srbiji nije do sada testira o 20 hiljada…? A sta je sa avionima….? Pa ne VIDE se…. Ja koristim aplikaciju Air trafic, gde bi trebali da se vide svi prijavljeni civilni letovi… Ali ovih nema… Doduse Rusi su sleteli.. Znate kako….? Ne ide ovo ovako… Siguran sam…. Resenje je u Avionima! Taj buduci kredit od 6 milijardi evra treba potrostiti na to da se u Srbiji napravi nekolimo naj savremenijih fabrika aviona i remontnih centara… Tako cemo brze stizati do prijatelja u belom svetu….

    1. Udri, udri…. Nema ista dok se dooobro ne udari…. Nema nista bez udarca… E sad…. Samo…. Opasno je kad udaris, bilo cime,… razumete… U prazno….

  2. Nadajmo se da ce se obistiniti ova najava i da ce od 20 aprila svima nama biti lakse.

    1. Zna se ko zna naj bolje sta treba da se uradi… AV ima novi moto – AVionom lecim krizu…

    2. Nece . . . ni 20 – og maja nece biti lakse . . . vidimo se 20 – og juna ili jula . . . ciao . . . “ odoh u Milano “ . . .

  3. Strucnjaci su rekli svoje, sve je sada na nama i na nasoj odgovornosti i disciplinovanosti.

    1. Kristina zar ne vidiš da će proći Korona virus bez maski i alkohola u apotekama. Vučić ni to osnovno nije nabavio. O čemu pričate ja nerazumem?
      P.Sajdžo 2020

  4. Sada bi trebalo ovaj hohstapler da objasni zasto nije moguce da se parlament satane kada on moze da „okupi“ preko 50 ljudi ovde u Nisu bez definisanog odstojanja medju njima? Verovatno sto misli da je ON PARLAMENAT

    1. Naj noviji moto naseg vodje AV. Je – AVionom lecim krizu, vidimo se u Parizu….. Hvala Msije Makron…..

  5. Ovo nije napamet data izjava, već raspolaže relevantim pokazateljima, da će do tada epidemija izgubiti zamah.

  6. Nadam se da ce uskoro sve da se zavrsi. Okoncanje epidemije je moguce ako svi postujemo mere izolacije i socijalne distance.

  7. Testiraj se, covece! Prvo na virus, pa onda na mozak. Jedino tu ces biti pozitivan u zivotu. Ti si zarazno umobolan. Iskreno zalim da se izlecis.

  8. Nadam se kao i mnogi građani da ćemo vrlo brzo izaći iz ove teške situacije.Sama najava da će se obistiniti ova najava i da će od 20 aprila svima nama biti lakše daje veru da izdžimo da još bolje budemo odgovorni i ostanemo u kući.

  9. AV nosi masku i rukavice na otvorenom. A, u zatvorenom prostoru ne nosi masku i rukavice. Imali neki lekar da mu objasni da je maska delotvorna samo u zatvorenom prostoru. Na otvorenom je strujanje vazduha i nema mogucnosti prenosenja zaraze, ako ste na pristojnom rastojanju od drugih osoba.

  10. Kuku Srbiji sa tobom.Dok se narod osvesti I vidi ko ga vodi biće kasnoSve sto radiš je prevara .Daj bože da se ova pandemija sto prije završi ali se bojim da će ona razotkriti sve tvoje prevare i zaviti Srbiju još više u crno.Kako te nije sramota .Zaklela se zemlja raju da će se sve tvoje prevare otkriti i sprečiti totalnu lobotomiju naroda Srbije

  11. Ovo je dobra vest, isto kao i nagoveštaj da će vanredna situacija biti ukinuta do kraja meseca, jasno pokazuje da se nazire kraj epidemije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.