Vučić vlastima u Prištini: Džaba ste krečili, donesite novu platformu

Ostavite komentar


  1. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli pribegao novom triku kada je najavio ukidanje taksi na srpske proizvode o čemu bi trebalo da razgovaraju pregovarački timovi Beograda i Prištine.

    STAJE OVO SAD ? PRE DOLASKA DEJVID HEJL JE REKAO DA NECE ICI U PREGOVORE DOK PRISTINA TACNO KOSOVO NE UKIDA „TAKSE“ CARINE OD 100% A SADA NAJVLUJE DA (o čemu bi trebalo da razgovaraju pregovarački timovi Beograda i Prištine) RAZGOVARAJU PREGOVARACKI TIMOVI A NE VISE ULTIMATUMI UKIDANJE PRE PREGOVARANJE .

  2. Vidi herojčine. ‘Čvrstog’ stava i ‘odlučnog’ odgovora. Rođen 2012., po sopstvenoj tvrdnji. Sam sebe izmerio na rođenju. Mlad, zelen, k’o gnjila kruška, bistar, iskusan, a patriota u p.m. Mudar za tri života. U jednom od prethodnih pobedio i NATO sa saborcima. Odlikovan trosobnom gajbom za posebne zasluge u podsticanju sukoba, iz kojih junački utekao na letovanje u GR. Brižan, velikodušan, široke ruke deli sve što stigne. Naročito zemlju i narod. Izraziti rodoljub, daje celo srce. Srbije. Skroman, nenametljiv, nikad se nije nigde kandidovao, ne meša se u poslove i nadležnosti o kojima nema pojma. Brani Kosovo kukajući, plačući, psujući, potpisujući. Sve što niko ne vidi i ne sme ni da pita. A prevariše ga mangupi iz EU, naivnog i poštenog, prevariše ga podsećajući ga da se ne sme varati. I to usred vožnje u Budućnost Srbije. A vozi – milina ga je gledati. Sve vezanih očiju. Vozi Miško, vozi. Ponos naš, kukala nam majka.

  3. Kaže predsednik jedne „države“ „DŽABA STE KREČILI…“ Rečnik jednog „DRŽAVNIKA“ na nivou uličarskog rečnika! Nažalost, taj „DRŽAVNIK“ je predsednik Srbije. Kaže PRVOROĐENI:“donesite novu Platformu“ Za razliku od Srbije čitaj Vučica, Priština je Platformu o nastavku dijaloga donela i usvojila u svom parlamentu, priznavala ga Srbija ili ne! Zašto ti PRVOROĐENI, jer se ionako za sve pitaš i o svemu odlučuješ, nisi doneo Platformuu o nastavku dijaloga? Sad pokušavaš svojim nebuloznim izjavama da prebaciš odgovornost na sve, osim na sebe. Tvoja politika je promašena, a nažalost pogubna za Srbiju, KiM i narod koji na tom prostoru živi! Za tebe je kazna samo „DUŠANOV ZAKONIK“!

  4. Recenik presednika SIKTER bando jedna iz Prištine ,Naveo je da ona predviđa da Srbija odgovara za seksualne zločine nad Albankama ha a zasto ne odgovata ?e more Vucic Iako Srbi sa svojim vođom Aleksandrom Vučićem negiraju te zločine i igraju ulogu žrtve u bilo kakvom javnom nastupu pred međunarodnim krugovima, istorija svjedoči drugačije.
    Prema podacima Fonda za humanitarno pravo, tokom rata na Kosovu, srpske vojne, policijske i paravojne snage su obesile oko 13 hiljada albanaca među njima 1, 392 dece

  5. Ta platforma je mrtvo slovo na papiru. Bez razgovora nema ništa, a nikad priznati Kosovo nećemo.

    1. Srđan:Albanci sa tom njihovom Platformom se mogu samo da slikaju jer ona za Srbiju nema nikakvo značenje.

    1. hanica:Srbija je zauzela ispravan stav i dala svima do znanja da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

    2. @hanica*** Hajde,stani na put tom „bezobrazluku“,ako smeš,ili bi da podmetneš glave tuđe dece a ne svoje! Iz tvoje perspektive ne primećuješ bezobraluk Beograda.

  6. Pristinska platforma za dijalog predvidja da „mi treba da uradimo sve sto oni hoce i da treba da budemo zadovoljni sto to nisu uradili ranije

  7. Pristina hoce da nas ucenjuje, da nas smatra budalama ali taj film nece gledati

  8. Pristina mora da se konsuliduje i da se lepo sedi i dogovori o daljem toku dijaloga , jer ovo sto oni rade nicemu ne vodi , a Srbija nece odustati od svojih ciljeva i planova .

  9. Predsednik će odgovornom politikom svim silama pokušati da se izbori za najpovoljniji ishod po nas.

    1. Ovaj neotesani, primitivni kriminalac, koji iz dna duše mrzi narod u Srbiji i to istioče iz dana u dan, u svakoj bljuvotini od govora koji drži, može da bude „predsednik“ samo tebi, botino, i tebi sličnima, meni i velikom broju časnih i poštenih građana, intelektualaca – nikad! A „politika“, pa to što vučić naziva politkkom je kompletna budalaština koja je upropastila Srbiju. Lik je, jednostavmno rečeno, apsolutno nesposoban za bilo koji posao. Osim, naravno, da robija debelo zbog onoga što nam je uradio svojom „politikom“, primitivizmom, ratnim huškanjem.

  10. I Beograd ima svoje rezolucije,deklaracije,platforme,anekse,proklamacije,unutrašnje dijaloge…u vezi Kosova,pa niko nije pao u belu penu kao ovaj Alek The Little Canis gLupus!Najgore je to što pokušava da u svoj imaginarijum povuče i svo građansti i seljaštvo države Srbije,a mnogi se sećaju njegove prošlosti i čiji je najverniji đak bio (osuđenog ratnog zločinca) !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.