Vučić za Dnevnik RTS: Postoji šansa da se prijem Kosova u SE odloži

Ostavite komentar


  1. O svemu i svačemu priča,izvrce i laze samo ne kaže da je za ovako ponizavajuci položaj Srbije u medjunarodnij zajednici najkrivlji on i njegova kriminalna,lopovska politika više i od politike Milosevica i Seselja i njihovih zlikovca.

  2. dokle vise ovaj covek da izmislja i laze narod, kakva zajednica srpskih opstina, kad si sve dao i poklonio, i ono sto nisu trazili ti si predao, samo da bi te zapad i Amerika ostavili da vladas, u istoriji ce Vuk Brankovic biti mala beba za vog izdajnika

  3. Na kraju će ta „zajednica srpskih opština“ biti formirana, sa ovlašćenjima kulturno umetničkog društva, ali će AV to proglasiti velikom pobedom, možda se čak uvede i praznik !?

  4. Aman čoveče, dokle ćeš ratovati i voditi neke apstraktne bitke sa celim svetom?

  5. O čemu je ova vest? Srebrenici, Kosovu, Savetu Evrope, našem „integritetu“? Ili je to sve pomešano da se više ne zna šta je šta, kao što je takva i naša politika odavno. Al bitno je da mi ne damo ni Kosovo (koje je izgubili u ratu 1999.) ni „naš integritet“ (koji smo sami prodali, što Rusima, što Kinezima, što Amerikancima… prodali smo im rude, zemlju, fabrike, vode… Jel ostalo nešto od našeg „integriteta“?).

  6. Na proslo godisnjoj konferenciji un je vucic iz cista mira raspalio po Nemackoj delegaciji kako oni navodno nesto pricaj po kuloarima Z vreme zasedanja. Pa izvinite a ko ne prica po kuloarima na takvim konfsrencijama. Nu kuloarima se svi poslovi dogovaraju I pripremaju odluke koje se posle samo ozvanice na zasedanja. Vucic je pokazao potpuno neznanje u oblasti spoljne politike I kada je pre svega u pitanju ponasanje u takvim okolnostima. Ponasao se nadobudno, umislejeno neoprezno I netakticno. Eto ti sada rezolucije pa dizi zastavu koliko hoces. Kakve li patetike

  7. Kakav integritet? Potpisan je neki sporazum o ukidanju institucija Srbije na KiM i formiranju neke zajednice bez izvršne vlasti po zakonu tzv. Kosova. A usmeno je prihvaćen kasnije sporazum o normalizaciji izmedju dve države. I to isključivo da bi Zapad dozvoljavao opstanak na vlasti dotičnog. Veleizdaja.

  8. Ovde sad imamo nelogicnu situaciju , ne priznajes Kosovo kao drzavu a trazis ZSO ! u ustavu pise da je Kosovo sastavni deo Republike Srbije ! dakle moramo uzeti u obzir da Kosovo nije drzava prema tome ne mozes da trazis ZSO , ustav ti ne dozvoljava !!!!

  9. Mi smo totalna nebitna drzava i dobro bi bilo to shvatiti vise. Sta ovaj lik prica nema veze sa realnosti

  10. Veliku je lazopet rekao da formiranje vlade zavisi od Vucevica,kakav bre Vucevic kada ti o svemu odlucujes?

  11. Koliko će nas koštati to odlaganje ulaska Kosova??Sigurno još jedan deo države prodajes….

  12. „Da mi imamo samo NATO zemlje protiv nas u Generalnoj skupštini, to ne bi bio nikakav problem“, rekao je predsednik Aleksandar Vučić za jutarnji dnevnik RTS, povodom članstva Kosova u Savetu Evrope.

    Ko ne veruje Vučiću moze i sam da uzme „plajvajz i parce papira“ i da izracuna !
    Od ukupnog broja zemalja clanica SE treba samo „oduzeti 32 clanice NATO saveza“ i poci od toga da „kada i neke druge zemlje nebi glasale ZA, bilo bi vise zemalja koje bi glasale PROTIV !

  13. Ovaj sa ovom pricom misli da ostane jos 10 godina na vlasti,barem tako deluje.Meni kao coveku u zrelim godinama nije jasno,kako je ovaj mogao da zavrsi i osnovnu skolu!Sve one prve korake se uce upravo u osnovnoj skoli,a on nema ni malo kucnog vaspitanja,a „student je generacije“
    Kosovo nije problem kao takav,nego si ti problem Kosovu.Okani se ti i tvoji kriminalci Kosova barem mesec dana,i uverices se vucko da albanci i srbi mogu da zive jedni pored drugih kao u stara dobra vremena.Vi ste postali kuga na Balkanu (politicari) tako da danas vi i nemate prijatelje u okruzenju.Ne mozete sa Kosovom,BiH,Hrvatskom Crnom Gorom,Albanijom.Onda je pravi trenutak da preispitate vasu politiku i vas odnos prema okruzenju.
    Taj primitivizam,cinizam sto ti i tvoji saucesnici sirite,ne vodi nicemu dobrome.Zato,ako si iole „pametan“okani se te velikosrpske politike,jer to nije proslo nikome ranije,a sigurno nece ni tebi.

  14. Pa covece ti sada vodis kampanju PROTIV TVOJE SAGLASNOSTI DA KOSOVO MOZE U SVE MEDJUNARODNE ORGANIZACIJE!! Znam da nisi svestan, ali ocenjujes da je to povoljno za tvoj opstanak na vlasti ovom sludjenom narodu

  15. Inauguracijom Aleksandra Vucica na poziciju Predsednika Republike, Srbija je izgubila jednog sposobnog i vrlo talentovanog vasarskog guslara. Da je pokojni Vuk St. Karadzic jos u zivotu imaobi veliku kolicinu epskih umotvorina da zapisuje za buduca pokolenja.

  16. Sve će učiniti i“ promiJ
    eniti stotinu vJera“sam
    o da ostane na vlasti.
    Jedan dan ovako,drugi
    dan onako.Ajde što se
    on sludio,al’ što sludjuj
    nas gradjane.

  17. Il je glup il naivan il samo laze? Ako je poceo da veruje u to sto prica, e onda je to dijagnoza!

  18. Zna se to odavno da si ti taj koi ce im sve dozvoliti i predati im drzavu u ruke. .Zato su te i postavili.Znaju to i ovi iz SNS ali mali ljudi se zadovoljavaju sa malim stvarima.Ti to dobro znas. Ti si naridu koi je doduse naklonjen tome poslao poruku ,za nasu decu,sto je ravno onoj cuvenoj ,cara za veceru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.