Vučić zahvalan Amerikancima na tome što žele da čuju i razumeju Srbiju

Ostavite komentar


  1. Kako to da našeg velikog ,,Vladaoca“ ne saceka Trump licno??
    Pa AV smatra sebe najvaznijim predsednikom na svetu!!?

    1. Pa nije Tramp izlapeo,zna on dobro sta je ovaj demagog pricao 90.godina o Amerima.

  2. Juce ovaj isti izjavi da je besmisleno ocekivati da ce Amerika promeniti stav o Kosovu, a danas da je „zahvalan Amerikancima na tome što žele da čuju i razumeju Srbiju“. Majko Bozija, ovaj ne razume ni samog sebe i samo lupeta ko pokvarena vodenica.

  3. Zelimo bolju i plodonosniju saradnju i pomoc od Amerike jer je ona nesumnjivo, jedna od vodecih sila, u svim sferama.

  4. To sto je Amerika pokazala interesovanje za nas problem sa Pristinom nama uliva vekiju nadu da ce mozda doci do nastavka pregovora.

  5. Mislim da je nama danas najvažnije da znamo stavove Amerike, ali isto tako da Amerika razume našu poziciju i potrebu da se ekonomski razvijamo i da idemo napred, a podrška prijatelja nam je i više nego potrebna u takvim trenucima.Predsednik Vucic se izborio za najbolje moguce odnose,zbog toga je danas ona postovana u svetu,postovana u Americi.Ekonomija,stabilnost,puno podrske predsedniku

  6. Veoma je bitno da američki zvaničnici čuju i uvažavaju ono što imamo da kažemo.Moramo postepeno stvarati osnovu za izgradnju prijateljstva i dobrih odnosa između Srbije i Amerike

    1. @mitu, nemanju, raska, dateta, prijateljski pozdravlja Tramp i porucuje da njihove zelje, zahteve i genijalne izjave sa velikom paznjom razmatra? Posto nije udostojio velikog poglavara ujedno se izvinjava ali da to neometa dalje bileteralne odnose sa Srbijom kao tako naprednom, demokraticnom i razvijenim drzavom?

  7. Ma sta rece ZELE DA CUJU SRBIJU, ( U PREVODU VELIKOG VUCICA) znaju onii za serijal VLADALAC i to od kada si usao i poceo da se bavis politikom, mnogo bolje i od N-1 i od Danas-a, pa ko ti jos veruje da da znas da vodis spoljnu politiku, ( a unutrasnju tek) pa sve i da NELAZES, (sto ti je u krvi),
    I nemoj vise da LUPETAS, KAO AMERIKA ZELI DA CUJE SRBIJU, pa i sam TRAMP TE DOCEKAO NA CRVEMNOM TEPIHU, SA SVE MUZIKOM, a jos mi kazi koju to zemlju SLUSA AMERIKA.
    Jos da te pitam kako si tako brzo zaboravio gostovanje kod Klintona,( na kanabetu) , pa si ubedjivao – lagao narod kako ti je bilo tesko , i kako si se zrtvovao za Srbiju. Pa zasto skacees kao oparen pa treba da budes ZAHVALAN N-1 sto je napravila serijal VLADALAC, posto neznas gde udaras, i da te Vasiljevicka C U V A da slucajno neko ne postavi pitanje koje ti ne odgovara, i da ne zavrsis na VMA

  8. Ovo je kao kad Šojić zahvaljuje ambasadoru jer se tokom bombardovanja zalagao za pažljivo biranje ciljeva.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.