Vučić zahvalio Rusiji na podršci po pitanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Srpski narod nema pojma koja je to „strana Srbije“ koju zastupa jedan covek na apsolutnoj vlasti. Sve jedno tu stranu, evo podrzava Zamenik predsednika Saveta federacije Turčak koji je rekao da će Rusija uvek biti na „ strani Srbije“. Makar i nevidljivoj za sve nas.

    1. Pa podržavaju naravno svoju stranu u Srbiji neće onu koja ih otvoreno pita šta ćemo posle 2020.godine kad zavrnu slavinu za gas preko Ukrajine što čepurin najavi pre neki dan a EU ipak zabrani ogranak turskog toka od Bugara ka Mađarima kao i južni tok. Stranu koja ih pita zašto ne pozivaju bratskog premijera/premijerku Srbije u zvaničnu posetu Moskvi ili da bar objasne razlog za nepozivanje da i to pitanje raščistimo. Stranu koja ih pita zašto ne uhapse miru marković u Moskvi po srpskoj poternici za počinjena dela ovde i koliko novaca je ona pohranila na račune u Moskvi kada je pobegla iz Srbije odnosno koliko tamo plaća porez Rusiji i da li ga plaća zajedno sa svojim sinom. Stranu koja im je odavno bratski oprostila podršku sankcija UN 90tih i još veću podršku komuno-fašističkom satrapu miloševiću koji je tada sklepao veštačku tvorevinu SeReJe a niste podržali stranu za ustavotvornu Srbiju Druga strana je još mnogo stvari oprostila ali ovu sigurno neće a to je da se ovde podržava nešto što je još 2008.godine stvoreno od strane MI6 i BNDa uz novce skupljene od domaćih tajkuna subotića, beka, miškovića i još par njih a sada ta pošast seiri po Srbiji. U punom kapacitetu pljačkaju, otimaju i prodaju nacionalno dobro strancima za bud zašto, pa bili to i vi rusi i vi ste samo stranci za Srbe ovde, to morate znati jer nemojte nas zamajavati da sve što činite, činite iz ljubavi jer to radite samo iz golih sebičnih interesa profita i ničeg drugog. Naravno i iz interesa podrške ekipi tj. strani koja ovde zastupa vaše interese na Balkanu, a ona je jedna od najvećih ludorija u istoriji Srbije koja je dovedena ovde na vlast i narod tek može naslutiti šta ga čeka i koliko će naši nacinalni interesi biti ugroženi i narušeni ako ova pošast još potraje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.