Vučić zove Palmu u sredu

Ostavite komentar


  1. Ne verujem da će Palma popustiti, ne može on to ni zbog svojih birača, to su ljudi sa tradicionalističkim, patrijarhalnim (da ne kažem – nazadnim) shvatanjima… Bojim se da nam ne ginu novi izbori.

  2. Pa ne treba ubeđivati Palmu on je čovek "domaćin" pa neka bude to u opoziciji,odavno mu je tamo mesto.

  3. Ako nam se na ovoj geografskoj širini i Palma rascvta u svetloj budućnosti – znaćemo da smo uspeli.

  4. Nadam se da ce uspeti, ali tesko da ce ubediti ogranicenog Palmu. Taj jos zivi u srednjem veku.

  5. Shodno dosadašnjim,,tekovinama,,udarnika,,iz Kolubare,,moraće da Mu se pruži,adekvatnija,,ponuda,.Nije On tek tako bio Arkanov sledbenik i koferčetov,,sadrug, s divajnom Im kao,,,progresivno, zaboravljena ,,dostignuća,,,atmosfere,,u kojoj je,,cvetao,liderski,potencijal,,sadašnjeg,,pobednika,još od,,srećnih,IM zajedičkih,,amaneta,90ti verni čuvar jednog specijalnog azila pred,,izbore,,juniora Nikolića,za prezidenta Kragujevca grada, u rodnom mu selu,,. Nije im dovoljno napreDno za,,neopredeljenu,,Premijerku,po svim,pitanjima UstAVotvornih, platformi,,Zato se i gađaju njenim ličnim statusom..

  6. Branko Kotiću, " Palma još živi u Srednjem veku" razmisli malo ko i kako živi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.