Vučić zove Trampa u Srbiju i traži podršku za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Eto sada ponovo, po ko zna koji put, drvlje i kamenje po Amerikancima, po Nemačkoj, po zemljama Kvinte,………a s druge strane očekuje njihovu pomoć, podršku, razmevanje,…….. i poziva ih da posete Srbiju!? Ne razumem tu njegovu vrstu pragmatike, a verujem da tako isto misle i ovi kojima se obraća. Zato i tavorimo u začaranom krugu između želja i objektivnih mogućnosti i ponašamo se kao ucveljena mlada. Pitam se šta, uopšte, rade toliki savetnici, politički stručnjaci, analitičari, iskusne diplomate,…….i zar ne vide kuda sve ovo vodi i koliko je kontraproduktivno po nas?

    1. Игра за рају, и занемарује тактику…

  2. Predsednik sa svih strana trazi pomoc! Nadamo se da ce nam neko i pomoci…

    1. Nema nama pomoći niotkuda, a nema ni nade. Gde god smo nešto radili svuda smo uprskali i niko nas ne uzima za ozbiljno i diže ruke od nas. Pomoć koju on, kao bajagi traži, treba, pre svega, zaslužiti. Čime smo mi to zaslužili? Gde god smo mogli svakome smo brknuli u oko i zato ćemo tavoriti ovako i valjati se u blatu još dugo, a vi, i slični, se i dalje nadajte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.