Vučić nastavlja s vređanjem: Opet Miketića nazvao „ljudskom sramotom“

Ostavite komentar


  1. Vučić je najveća lažovčina i pokvarenjak koje je Srbija videla u novije vreme. Na našu sramotu!

  2. Imam 82 godine, mene je lično sramota da mi je ovako osoba bez trunke morala predsednik srbije.

  3. Znaš li ti da ti duva promaja u glavi? Da nas maltretirašš deceniju, da si despot neznalica,da si prodao Srbiju Kinezima i Rusima,da si okružen budalama koje puštaše da kevću u tvoje ime. I da je krajnje vreme da odeš u nedođiju.

  4. @ maka
    29. novembra 2023. u 11.09

    Vučić je najveća lažovčina i pokvarenjak koje je Srbija videla u novije vreme. Na našu sramotu!

    Kakav god da je, za mene lično Vučić predstavlja „najvece ohrabrenje za svakoga ko se rodi kao budala“, na njegovom primeru „svaka budala moze da se uveri“ da to sto se rodio kao budala ne znaci da u Srbiji „ne moze dogurati do funkcije predsednika“ !

  5. Jao, pa on je ljubomoran na Miketića!
    …jer Miketić je sve ono što on nikada nije bio, niti može biti.
    Zgodan, lep, obrazovan, vedar i privlačan mnogim sjajnim ženama koje ne padaju na njega zbog moći i para!
    …i radi ono što on nikad nije radio! Ahahahaha
    A on se od malena grčevito drži politike i vlasti i ništa!
    Njegov problem i jeste grč u kome živi, al’ tu nema pomoći.
    Plus kako sam sebe ume da ofira i ukopa to niko drugi ne može.
    Ahahahaha

  6. Predsednik države, huligan, lažov, primitivan, osvetoljubiv, najveća sramota za jedan narod.

  7. Dokon pop jarice krsti;
    ima i ona druga (moja majka je koristila da nas uvredi kad uludo trosimo vreme):besposlen pop molitvi bradu;
    kad je bas ljuta i zeli da nekog uvredi, mrmljala je: besposlen pop molitvi muda.
    Izvinjavam se zbog „narodnog“ prostakluka koji vredja nezne duse i svilene usi.

  8. Vučić je samo još jedan od onih prolaznih na vlasti koji su imali istprisjku šansu, ali su je proćerdali i završili u sopstvenom blatu.

  9. Sramota cime se predsednik bavi umesto da obavlja svoju duznost za dobit naroda srbije on napada neisto misljenike .

  10. ta nekava fotografija ili nekakav snimak, koji osobu prikazuje da radi bilo sta, sto nije u direktnoj suprotnosti sa zakonom, JAVNOST NE INTERESUJE.
    To je privatna stvar te osobe, i svako treci ko je u posedu „materijala“, ili siri i omogucava trecima uvid u takav „materijal“, direktno krsi zakon i treba da je tuzen za narusavanje privatnosti.

    Ocigledno, ova osoba, koja figurise kao predsednik Srbije, je obicna hulja od coveka, koji nema nista pametnije da ponudi gradjanima, nego nakave kompromitujuce slike svojih protivnika.

    Takva hulja, ne zasluzuje poverenje i treba ga odmah tuziti i smeniti.
    Nadam se da ce mu ovi izbori biti kraj.

  11. !!!!!! Ono sto mene zaista cudi je, kako li je moguce da dragocen Srpski narod, trpi ovakvog pokvarenjaka za predsednika!!!!!!

  12. Lili@
    Ako je Djordje toliko nebitan zašto se vučić toliko bavi njim zašto se toliko uzkovitlao.

  13. Covek uopste ne bi trebao da bude u kampanji a pljuje pijacarskim jezikom svakoga dana koga god stigne. On ne treba da postoji vise u ovoj zemlji ako ova zemlja misli uopste da postoji u buduce.

  14. @Lili, vi ste zalutali nije ovo mesto za one osobe za koje bi narod mogao da kaze onu poslovicu, ako nemas sta pametno reci boje ocutati da se ne bi videlo ono drugo. Ziveli

  15. Nama vam spasa. Nije formalno član stranke, a ponaša se kao da je izbor predsjednika Republike. Jadno za čitati i gledati!

  16. Slažem se sa penzionerom koga je sramota ko nam je predsednik
    Vučić je opet bacio kosku i nametnuo nebitnu temu, ne treba reagovati.
    Malo šale, nemam pojma o kakvom snimku se radi, ali u emisiji Jutarnje razgibavanje na NOVA komentar :Miketić ne treba da stane – grupa građanki. Baš me nasmejalo.

  17. Seka Persa ili radio Mileva je Vučić Aleks
    andar.Da bi sa bratij
    om ,mogao i dalje da
    pljačka i korupcijom
    drži sve uzde vlasti,s
    preman je na apsolut
    no sve.Da laže,maže,
    obmanjuje i uništi sve pred sobom.Vlast
    i samo vlast,po cenu
    da sve nestane.

  18. Овај би два ока завадио,какав манипулатора брука.

  19. Cenjeni urednici Danasa, samo bih, veoma nezno zeleo da vas pitam, da li ste vi u obavezi da svakodnevno objavljujete bljuvotine Vucic Aleksandra ? Molim vas da mi oprostite decidirano pitanje. I nemojte cenzurisati tako vam Boga.

  20. Količina bahatosti i agresije koju pokazuje AV je samo pokazatelj koliko se on raspada po šavovima i koliko je puko.

  21. Pa zar može,pa zar može predsednik ove Države akademskog građanina da nazove ljudskom sramotom?????

  22. Za iznošenje ličnih i porodičnih prilika (čl.172 KZ) se ide u zatvor, pa ko voli, nek’ izvoli.

  23. Ja tražio taj snimak i naletim na neki gde jedna bitanga ubeđuje dete , mlađe od 10 godina , da mu je bolje da pije rakiju nego pivo.A ovamo , zabranjeno reklamiranje alkohola….

  24. Miketiću pa daj odgovori njegovim jezikom, što dozvoljavaš da te populista provlači kroz njegov glib, odgovori istom merom, ugledaj se na Čutu

  25. Ima li kraja Vucicevim istovarivanjem po medijima, narocito po nasem jedinom Danasu koga jos imamo stomak da citamo ?

  26. Koji to “VI”, znate….
    SNS, predsednik drzave, BIA,,,mafija, navijaci..
    Ko ste to Vi.,,jesi ti uopste nogom krocio na pravni fakultet…

  27. A gde su Ribnikar, Banjska, Kosovo, inflacija, cene, kriminal, Pošta, EPS, Telekom? Tu da nam daš odgovore, a šta mene briga šta pojedinci rade privatno, ako ne krše zakon, ja od tog Miketića nemam ništa.

  28. Za razliku od tebe Miketić nije štetočina. U tvom CV-u može samo da piše
    parazit.

  29. Gdine predsednice, mislim da ste Vi bas jedna velika sramota. Meni je prosto neprujatno kad citam sta Vi govorite i cime se Vi bavite… Sta koga briga sta Miketic privatno radi. Mislim stvarno Ajde malo da pricate onda o bunga bunga zurkama i ostalim orgijama sns ovaca, pa ima tu dosta materijala cini mi se

  30. Pošto je bar na trenutak ostavio po strani svoju omiljenu opsesivnu temu, tj.mržnju prema Đilasu, a uzgred izvređao i glumce, i ko zna koga sve, sad se „dohvatio“ ovog mladog čoveka, pa ne „pušća“. Nemam pojma o kakvom snimku se radi, mada se može pretpostaviti, te shodno tome nije isključeno da je AV malo „ljubomoran“, po principu „i tata bi sine“!

  31. A ima li veće sramote za Srbiju da je vrhovni čelnik ove vlasti lično upregao jednu važnu državnu službu da obija stanove, krade laptopove i mobilne telefona i prikuplja intimne snimke njegovih političkih protivnika, umesto da se ta ista služba bavi onim zbog čega je i formirana – kontraobaveštajnim radom!? I ima li veće sramote za ovaj narod da jedan njegov značajan deo, hipnotisan rijalitijima i potkupljen uglavnom sitninom, i dalje podržava primitivizam, huliganizam i bestidno laganje te iste skroz amoralne osobe, dajući glas njemu i njegovoj opciji (koji ovu zemlju svojim potezima neminovno vode u kolonijalno ropstvo) i zapostavljajući pri tome u potpunosti budućnost sopstvene dece.

  32. Šta može i da se očekuje od takvog čoveka. On zna samo za bahatost i vređanje. I nadam se da za koji dan nećemo slušati i gledati tog lika ako budemo imali imalo pameti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.