Vučića, nosača gajbi piva i potrčka sa Pala, nikada ne stavljajte u kontekst Đinđića: Ješić o izjavi Čanka da Rusi hoće da ubiju Vučića

Ostavite komentar

 1. potpisujem i drago mi je da se jesic pojavljuje u javnosti kao kvalitetan kadar DS

 2. Indjija je blistala i bila jedna od „Top 20“-Investicijona mesta u Evropi, kada je gospodin Jesic bio gradonacelnik. A gde stoji sada?

 3. Jesicu, da ne pominjete Djindjica ne bi vas ni bilo, misevi nikad nece biti macke.

 4. Ako Rusija ne stoji iza ubistva Djindjica ,ko stoji?
  Zaista nigde nisam pročitala nikakvu izjavu o pozadini ubistva Premijera.
  Poznajemo samo izvrsioca.
  Zasto ne institirate na otvaranju dosijea raznih sluzbi .
  Bar od 1990g.

 5. Istina živa. Prave od čoveka ,koji je sirotinji ,jos dok je bio rafikal sa traktora delio pokvaren krompir nekog uzvisenog. Pa to je strasno.

 6. Како се може пустити у јавност овако не пристојна беседа?

 7. Bio si vlast nista nisi uradio za narod I ova vlast ne radi nista voleo bih da kazem u doba vucica imao sam da platim racune imao sam za hranu za ogrev za decu to je osnovno e to je predsednik

 8. Па како га није срамота да уопште било шта коментарише

 9. Žao mi je što je Zoran Đinđić ubijen, to niko ne zaslužuje. A što se tiče njegove uloge u politici, bio je samo jedan od mnogobrojnih šibicara. Zašto nije bio protivkandidat Miloševiću na predsedničkim izborima ako je toliko jaka i harizmatična politička ličnost? Od tolike gomile mafioznih šibicara izabran je čovek van tog miljea, pošten i nekompromitovan, dr Vojislav Koštunica.

Ostavite komentar

Politika

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti 10

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti

Potpuno su logične pohvale koje na račun Milorada Dodika izgovara mađarski autokrata Viktor Orban. Orban, Dodik i Vučić su prirodni saveznici i ne treba nikoga da čudi što se oni međusobno podržavaju i sarađuju na destrukciji demokratskog poretka na Zapadnom Balkanu – kaže za Danas istoričar Milivoj Bešlin u odgovoru na pitanje kako je razumeo poruku premijera Mađarske, uoči izbora u BiH: „Božji blagoslov za sve Srbe na Balkanu“.

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.