Vučićev govor u Skupštini: „Kod nas su dobrošli i Dostojevski i Šekspir i Gete i Hemingvej“

Ostavite komentar

  1. Vučiću, Vučiću, nemoj se igrati naivcina, i u zapadnom svetu su dobrošli i Dostojevski i Šekspir i Gete i Hemingvej ali ne tenkovima, haubicama, borbenim avionimai tdl. U Ukrainu nisu dosli Dostojevski i Šekspir i Gete i Hemingvej vec okupatorske snage susjedne rusije

  2. Dostojevski nije napao Ukrajinu, ali Putin jeste. A Putin i njegov ministar Lavrov su dobrososli u Srbiji. To je razlika. Niko nije protiv ovih pisaca, oni su umrli i nikako ne mogu biti deo danasnje politike Rusije ili neke druge zemlje. Dok neki umetnici koji su zivi to mogu i svesrdno to rade. Npr. Kusturica.
    Dosta demagogije. Da li nas predsednik misli da smo svi u ovoj zemlji retardirani, pa nam prica ove price. Ali imajuci u vidu obrazovanje koje nam je nikakvo, ko zna….

  3. Koga ovaj laže sebe ili druge.Pa zar on misli da su svi budale u ovoj državi.Kosovo je izgubljeno sledeća je Vojvodina(i onako nikada nije bila naša)zapad dao zapad uzeo,a onda redom jug Srbije delovi prema Bugarskoj pa delovi gde su Rumuni većina itd.Ostaće možda Šumadija i Užička krajina na okupu.Prodaje nam državu ispred nosa.A narod nepismen i ćuti.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

9. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.